Gå til sidens hovedinnhold

Gossip Girl-identitet avslørt

I episode 100 (eller her) får du svaret på hvem som sprer sladder. NB -SPOILER!

(SIDE2): Nå skal jenta på den famøse signaturen «xoxo» endelig avsløres. Kristen Bell har hatt stemmen, men nå fem år og hundre episoder etter premieren - har ingen har funnet ut hvem hun virkelig er.

Vil du IKKE vite det - så bør du ikke lese videre...

Overraskende?
I gårsdagens episode vist på amerikanske TV-skjermer ble altså den sladrete jenta avslørt en gang for alle, skriver Daily Mail. Det viser seg at det er dramadronning Georgina Sparks (Michelle Tratchenberg) som står bak rykteflommen i New Yorks unge elitemiljø.

I sesong fire forlovet Blair Waldorf seg med prinsen Louis fra Monaco, men usikkerheten har vært stor om hvorvidt det ville gå mot kongelig bryllup eller ikke. Ifølge bilder fra sesong fem av serien går det mot bryllup, men det er også tydelig at alt ikke går helt som planlagt.

Georgina forsøker å ødelegge seremonien, så om de faktisk gifter seg er fortsatt ikke kjent. Det er i denne scenen hun blir avslørt, tastende i vei på mobiltelefonen med klare motiver om å skape drama. i flere sesonger har hun hatt større og mindre gjesteopptredener - en av de mest bemerkelsesverdige fra da hun fikk Dan Humpfrey til å tro at han var far til hennes barn.

SE BILDER HER:(Artikkelen fortsetter under bildekarusellen)

4403

Milepæl nr. 100
For ihuga fans kommer nok ikke avsløringen som den helt store overraskelsen. Gossip Girl ble nesten avslørt i forrige sesong også, men uten at det gitt noe endelig svar.

Ifølge den britiske avisen forteller seriens produsent Josh Safran at Georginas rolle får en markant betydning i sesong fem.

- Det vi elsker med Georgina er at hun ikke kan hjelpe for at hun er så ond, selv når hun prøver å være snill, sier Michelle Tratchenberg om sin rollekarakter.

Kommentarer til denne saken