Gå til sidens hovedinnhold

Kort og sexy

«Gossip Girl»-produsentene viser gjerne fram Blake Livelys sexy kropp. Se de nye bildene fra innspillingen her!

(SIDE2): Skuespilleren Blake Lively (24) får mye skryt for sin smekre kropp, og de veltrente lemmene er noe også produsentene av ungdomsserien «Gossip Girl» vet å benytte seg av.

Den blonde skuespilleren er nemlig ofte å se i svært korte skjørt og kjoler, i motsetning til medskuespillerne som ofte kler seg i antrekk av litt mer dekkende karakter.

Lange ben
Det skal nevnes at Livelys rollefigur har fra starten av spilt på sitt sexy image og it-girl status, men det vekker allikevel oppsikt at den lekre 24-åringen til stadighet viser seg fram i svært så sexy antrekk.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Skyhøye pumps
For tiden er Lively og mange av de andre «Gossip Girl»-skuespilleren opptatt med innspilling i New York, og bilder tatt fra filmsettet viser at de nye episodene ikke vil være noe unntak med tanke på Livelys bekledning.

Flere av bildene som er foreviget av henne har hun på seg et kort skjørt eller kjole - gjerne kombinert med skyhøy hæler som får beina til å virke enda lengre enn de i utgangspunktet er.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Rykter
De nye bildene har også fått fart på ryktene om at Blair Waldorf (Leighton Meester) og Chuck Bass (Ed Westwick) finner tilbake til hverandre i den nye sesongen.

Bilder av Michelle Trachtenberg viser også at hennes rollefigur, Gerogina Sparks, fortsetter i serien.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Moteikon
Fotografier av Alexa Chung på filmsettet tyder også på at det kjente moteikonet blir å se i den populære serien.

For noen sesonger tilbake var det it-jenta Clémence Poésy som fikk en rolle i serien - hun spilte da kjæresten til Chuck Bass. Om Chung vil innta samme rolle vil bare tiden vise.

(Se flere bilder fra Gossip Girl-innspillingen i bildekarusellen under bildet)

SE FLERE BILDER FRA INNSPILLINGEN HER:

5245

Kommentarer til denne saken