Gå til sidens hovedinnhold

Her er «Gossip Girl»-moten

La deg inspirere av den trendy stilen.

(SIDE2): Foruten et hav av innviklede intriger, kan TV-seien «Gossip Girl» by på det aller siste innen mote og trender.

Individualistisk eleganse
De vakre jentene, og guttene for den saks skyld, stiller ofte i de mest eksklusive merkene og stilen deres oser av både eleganse og individualitet.

Visningen av siste sesongen i den populære TV-serien, har for lengst begynt på amerikanske TV-skjermer. Her til lands må vi derimot tålmodig vente til neste år før vi får et gjensyn med Serena van der Woodsen, Blair Waldorf og resten av Upper East Side-gjengen.

Og imens vi venter gir vi deg et innblikk i hva du har i vente på motefronten i den populære TV-serien.

Se bilder fra siste sesong i bildekarusellen nederst i saken!

Kort, kortere, kortest
Det er ingen overraskelse at det blir et gjensyn med korte skjørt, kjoler og shorts i kommende sesong av den populære ungdomsserien.

Både Blair og Serena blir å se i korte, men vide skjørt. De kombinerer gjerne skjørtene med en stor dressjakke og selvfølgelig høye hæler.

Også de korte shortsene kommer tilbake, og til og med sosietetsjenta Blair blir å se i et par skinnshorts og en løs singlet.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Rockejenta Jenny stiller gjerne med noe trang og kort, både på og utenfor skjermen. Den sofistikerte rockestilen er det nok mange som misunner henne, men man må ha selvtillit for å vise så mye hud som den tidligere så uskyldige Jenny.

Serena og Blair derimot går ofte for en litt mer sofistikert stil, selv om antrekkene er tilsvarende sexy. Trange kjoler til litt over kneet, eller lekre sigarettskjørt, ser ut til å holde koken også fremover.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Festantrekket
De sofistikerte jentene på Upper East Side, vet hvordan de skal kle seg til fest.

Lange, flagrende kjoler er fortsatt en vinner skal vi tro de lekre jentene.

Blake Livelys rollefigur viser som normalt mye hud, selv nå hun kler seg i aftenskjoler. Blonder blir en het trend også fremover, ser det ut til, et sexy valg for kvinner i alle aldre.

Leighton Meesters rollefigur er som vanlig litt mer tekkelig antrukket, men ser allikevel lekker ut i sin blomstrete kreasjon. Fargerike blomstermønster var en het trend i sommer, og de lekre pudderfargene ser også ut til å holde koken også opp mot neste sesong.

Taylor Momsens rollefigur er ikke fullt så ekstravagant i klesveien som hun er i det virkelige livet. Det er litt mer klasse over de rocka antrekkene hun bærer i serien, og denne utradisjonelle kreasjonen kommer virkelig på sin plass på en sofistikert rockejente som Jenny.

Jessica Szohr ser intet mindre enn fantastisk ut sin lavendelfargede kreasjon. Selv om hennes rollefigur ikke kler seg ofte i glamorøse antrekk - kler denne godbiten henne svært godt.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Avslappa
Jo da, «Gossip Girl»-jentene kan også kle seg casual.

Det er derimot ikke alle man ser like ofte i hverdagsantrekk. Blair for eksempel blir sjelden sett i bukser, både i serien og privat. Antrekket på bildet under er nok mest sannsynlig tatt fra Meesters private garderobe, men stilen er allikevel så kul at vi måtte inkludere det i bildesamlingen.

Vanessa Abrams kler seg derimot ofte i fargerike og mindre sofistikerte klær, og bildet under er intet unntak.

Også mammaen til Serena van der Woodsen, Lily Humphrey, vet hvordan man skal kle seg stilfullt men casual. Her ser hun lekker ut iført trange jeans, dressjakke og et kraftig skjerf rundt halsen.

(artikkel fortsetter under bildet)

Guttene
Vi skal derimot ikke glemme TV-seriens kjekke gutter. De er nemlig tilsvarende flinke til å kle seg, og her er tre av våre absolutte favoritter.

Ed Westwicks karakter, Chuck Bass, kler seg ofte i stramme og stilfulle klær. Hans antrekk gjør han eldre enn rollefigurens alder tilsier, og Side2 hyller hans gjennomførte sosietetsstil.

Også kjekkasen Nate Archibald, spilt av Chase Crawford, vet hvordan han skal kombinere sine klær. Han stiller derimot i en noe mer avslappet, men er tilsvarende gjennomført stil.

Dan Humphrey derimot ser bra ut i nesten alt han tar på seg, og er her iført en av sesongens heteste farger - nemlig singalblå.

(bildekarusell under bildet)

Få siste nytt fra Side2.no: Klikk her!

SE FLERE BILDER FRA SISTE SESONG AV GOSSIP GIRL HER:

3929

Kommentarer til denne saken