Gå til sidens hovedinnhold

Intrigene fortsetter

Mer dramatikk enn noen gang i «Gossip Girl». Se bilder! (NB! Spoiler i saken!)

(SIDE2): Den siste tiden har «Gossip Girl»-crewet vært i både Paris og New York, for å spille inn nye episoder av den populære serien.

Se bilder fra innspillingen nederst i saken!

Våt affære
Selv om jentene nå er blitt en anelse eldre, ser det ikke ut til at Blair Waldorf (Leighton Meester) og Serena van der Woodsen( Blake Lively) greier å holde en vennlig tone.

I flere av scenene spilt inn i Paris krangler nemlig de to jentene så busta fyker. På ett tidspunkt dytter til og med Blair sin gode venninne Serena ned i en fontene - så dette kan jo umulig ende bra.

Nye kjærester, og barn?
Foruten den velkjente dramatikken mellom de to jentene, ser det ut til at det er duket for en del forandringer på kjærlighetsfronten. Både Blair og Serena har spilt inn scener med to ukjente menn, og også Chuck Bass (Ed Westwick) har blitt avbildet i het omfavnelse med en ukjent blondine.

Men nå er altså både skuespillerne og resten av crewet tilbake i New York, men det betyr nødvendigvis ikke at det er slutt på dramatikken.

Bilder av den noe snusfornuftige Dan Humprhey (Penn Badgley) og Vanessa Abrams (Jessica Szohr) trillende med et barn er nemlig blitt foreviget, så her ser det ut til at en ny dimensjon av problemer vil innta Upper East Side.

Få siste nytt fra Side2.no: Klikk her!

Siste mote
Det skal også nevnes at, som alltid, er skuespillernes antrekk av svært stilfull karakter. Både frøken Serena og frøken Blair blir å se i en rekke trendy antrekk den kommende sesong.

Blant annet er Lively blitt avbildet i en av høstens største trender, Annie Hall-looken. Slangeskinn ser ut til å være en annen het trend som rollefigurene har latt seg inspirere av.

Det er også verdt å merke seg at mismatch er ut til å bli het trend til høsten - i alle fall om vi skal følge «Gossip Girl»-stylistenes trendtolkninger.

SE BILDER HER:

3510 (Alle foto: Allover Press/ Splash)

Kommentarer til denne saken