Gå til sidens hovedinnhold

Kjøp dette på salg

La «Gossip girl» guide deg til kuppene.

(SIDE2): Mange misunner «Gossip girl»-jentenes eksklusive garderober.

Les også: Her er «Gossip Girl»-moten

Iført designernes aller siste kolleksjoner spankulerer de rundt i New Yorks gater i det ene lekre antrekket etter det andre, og unge fashionistaer verden over kopierer rollefigurenes stil.

Salgskupp
Spesielt mange tilhengere har Serena var der Woodsen, spilt av Blake Lively, og Blair Waldorf, spilt av Leighton Meester.

Både på og utenfor skjermen stiller de gjennomført fra topp til tå, og er samtidig med på å definere trendene og sette motestandarder.

Siden det tar litt tid fra serien spilles inn til den kommer på skjermen kan man tidlig begynne å spekulerer i hvilke plagg som vil være med på å dominere gatebildet i fremtiden. På basis av dette kan man også gjøre gode kupp på salg, og vil du være trendy neste vinter er det visse plagg du kan vurdere å investere i allerede nå.

Les også: Dette koster 300 kroner

Bohemlook
Tidligere denne måneden ble Lively og Meester observert i New York under «Gossip girl»-innspilling.

Begge var for anledningen kledd i varme vinterklær og viste samtidig hvordan man kan holde varmen, og allikevel se trendy ut.

Den litt vampete Serena var som alltid like gjennomført i en lekker, flerfarget kåpe. Det noe bohemaktige preget på jakken ble balansert med et par eksklusive støvletter i brunt, og matchende skinnhansker. For ytterligere å holde januarkulden ute hadde Serena et digert skjerf rundt halsen – et både smart og trendy valg.

Blair på sin side så en smule mer sofistikert ut i stilen, men i likhet med Serena var også hun fornuftig kledt.

Den store ulljakken hun hadde på seg for anledningen var morsom i utførelsen på grunn av sitt noe spesielle snitt. Da den er relativt kort foran viser hun samtidig fram det røde skjørtet som matcher både Blairs Chanel-veske og elegante hatt.

Blair hadde også på seg skjerf og skinnhansker – viktige accessoirer i vinterkulden.

Vår- og sommermote
Men selv om du er klar for å legge vinterkulden bak deg, kan du fint la deg inspirere av «Gossip Girl»-jentene.

I episodene som nå sendes på norske TV-skjermer er rollefigurene kledt fra topp til tå i moteriktige klær. Friske pastellfarger, Annie Hall-inspirerte bukser og overdimensjonerte accessoirer er noe av det som kjennetegner stilen, og vi kan ikke annet enn å glede oss til det blir varmere i været.

Det er kostymedesigneren og stylisten Eric Daman som får noe av æren for at «Gossip girl» har fått en så sterk posisjon på trendbarometer.

Den talentfulle herremannen fikk blant annet en Emmy for sitt arbeid på «Sex og Singelliv»-settet, og de aller fleste vet hva denne serien har hatt å si for motbildet.

«Gossip Girl» sendes hver onsdag kl. 20:00 på FEM

SE BILDER FRA GOSSIP GIRL SOM SENDES PÅ NORSKE SKJERMER NÅ HER:

3510

Kommentarer til denne saken