Gå til sidens hovedinnhold

- Ingen visste om bruddet

Forholdet mellom «Gossip Girl»-paret skal ha tatt slutt i september.

(SIDE2): Blake Lively (23) og Penn Badgley (23) har nå avsluttet sitt tre år lange forhold – også utenfor TV-skjermen.

- Fortsatt venner
Skuespillerne var lenge et par i «Gossip Girl», men der tok også forholdet slutt, etter mye fram og tilbake. I likhet med sine karakterer, Serena van der Woodsen og Dan Humphrey, ønsker Lively og Badgley å forbli venner.

Forholdet skal visstnok ha tatt slutt i september, men det er altså først nå nyheten om bruddet er ute. Det er lite som tyder på at det har vært noe dramatikk i forbindelse med bruddet. De to har klart å holde det hemmelig at kjærligheten tok slutt. Selv ikke skuespillerkollegene deres visste at de to hadde gått hver til sitt.

- De er fortsatt gode venner, og henger sammen på filmsettet. Ingen på settet hadde anelse om bruddet, de er veldig private, sier en kilde ifølge Splash New.

Få siste nytt fra Side2.no: Klikk her!

Tiet om forholdet
Lively og Badgley møtte hverandre under innspillingen av «Gossip Girl» i 2007.

De begynte å date hverandre, og de to ble raskt et par. Det tok derimot tid før de to offentliggjorde forholdet , og det til tross for at de to ble observert i kjærlige omfavnelser ved en rekke anledninger.

I juni 2008 derimot bekreftet de to at de var et par, også utenfor TV-skjermen.

I USA har de nå begynt å vise sesong fire av Gossip Girl. Fans her i Norge må vente litt før de får vite hva som skjer, etter den dramatiske avslutningen av sesong tre.

Kommentarer til denne saken