(SIDE2): De er tenåringer, pene og rike. Og reklamebransjen selger de i kontroversielle og utypiske amerikanske reklamer.

Hver sin
Hovedrolleinnehaverne Serena, Blair, Chuck og Nate har alle fått hver sin individuelle reklame. Ifølge TVGuide får seriens reklameansvarlige kritikk for å blåse opp sexnivået betraktelig i reklamene.

Reklameplakaten av Serena (spilt av Blake Lively) viser en ekstatisk tenåring med to menn som kysser henne og har teksten «Enhver foreldres mareritt», mens plakat en naken Nate (spilt av Chase Crawford) har tittelen «Usannsynlig uanstendig».

Se de ulike reklameplakatene av Serena her, Blair her, Nate her og Chuck her.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Reagerer
Parents Television Council reagerer sterkt på innholdet av sex og de motsigende reklametekstene og har klaget på tv-kanalen CW som står bak «Gossip Girl». Reklameteksten er tatt fra aviser som har skrevet om serien.

Sjefen for TV-kanalen sier til det amerikanske nettstedet sier at de ser etter titler som passet den ukonvensjonelle serien perfekt og som snakket direkte til seerne av sladreserien. Han har på sin side har ingen problem med dobbeltbetydningen eller de svært sexy bildene.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!