Gå til sidens hovedinnhold

Hun erstatter Blair

Det er duket for nye intriger.

(SIDE2): Til mange stores forskrekkelse avsluttet forrige sesong av «Gossip Girl» med at Chuck Bass, spilt av Ed Westwick, ble brutalt overfalt og skutt i Prahas gater.

Onsdag får vi vite hvordan det går med Chuck og resten av Upper East-gjengen, da serien igjen er klar for norske TV-skjermer.

Nye intriger
Men en blødende Chuck Bass er ikke de eneste intrigene vi får vite fortsettelsen på. Som mange husker avslørte Georgina Sparks, spilt av Michelle Trachtenberg, at hun var gravid, og hun påsto at faren til det da ufødte barnet var Dan Humphrey.

Samtidig befinner Serena Wan der Woodsen, spilt av Blake Lively, og Blair Waldorf, spilt av Leighton Meester, seg i Paris, og det er også her Chuck dukker opp – men denne gangen med en helt ny skjønnhet ved sin side.

Les også:Intrigene fortsetter(NB: Spoiler!)

Som de fleste kan innse vil dette etter all sannsynlighet skape både sjalusi og nye intriger. Men hvem er nå denne vakre blondinen som nå har overtatt Blairs faste plass?

Fransk finesse
Jenta er ingen ringere enn Clémence Poésy.

Den franske skuespilleren og modellen er mest kjent fra Harry Potter-filmene, «Harry Potter og Ildbegeret» samt «Harry Potter og Dødstalismanene», men hun er også et anerkjent stilikon og er ofte å se på første rad når de største motehusene inviterer til visning.

Side2 har spådd at Poésy vil bli en av 2011 store trendikoner og med en gjesterolle, om aldri så liten, i «Gossip Girl» er det stor sannsynlighet for at enda flere vil legge merke til den vakre 28-åringen.

«Sex og Singelliv»-stylist
For det er liten tvil om at foruten intriger, er mote en viktig ingrediens i den populære ungdomsserien.

Les også:Her er «Gossip Girl»-moten

De velstående ungdommene fra New Yorks øverste klassesjiktet vet hvordan de skal kle seg, og har penger til å kjøpe det de vil ha.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Også denne sesongen er det duket for en rekke trendy og inspirerende antrekk, og noe av æren for at både jentene og guttene alltid ser trendy og velkledte ut er kostymedesigneren og stylisten Eric Daman.

Den talentfulle herremannen fikk blant annet en Emmy for sitt arbeid på «Sex og Singelliv»-settet, og de aller fleste vet hva denne serien har hatt å si for motbildet.

«Gossip Girl» sendes hver onsdag kl. 20:00 på FEM.

Kommentarer til denne saken