(SIDE2): Tidligere i år ble et kjent at Elisabeth Hurley hadde fått en rolle i ungdomsserien «Gossip Girl».

Den 46 år gamle brunetten skal visstnok spille en maktsyk kvinne ved navn Diana Payne, og produsentene av TV-serien beskriver karakteren hennes som både sexy, smart og selvgod.

Romantikk
Innspillingen av den femte sesongen, som kommer på amerikanske TV-skjermer i slutten av september, er allerede i full gang.

Her om dagen ble Hurley og Crawford, som spiller rikmannsgutten Nate Archibald, observert mens de spilte inn flere svært så intime scener. Det er derfor mye som tyder på at Hurleys rollefigur er en aldri så liten «cougar», og at det er Nate hun har lagt sine forførende øyne på.

Se flere bilder fra de romantiske scene i bildekarusellen nederst i saken!

De som følger med på «Gossip Girl» vet kanskje at Crawfords rollefigur også tidligere har rotet rundt med flere eldre kvinner, så det kommer ikke akkurat som noen overraskelse at han nå kobles til Hurleys mye eldre rollefigur.

Men det skal visstnok ikke bare være Nate som blir påvirket av vakre Payne.

Produsentene av «Gossip Girl» har nemlig også gått ut og fortalt at Hurleys rollefigur vil reflektere på flere av de andre rollene,inkludert Gossip Girl selv, så her er det utvilsomt duket for nye intriger og forviklinger.

Fransk modell
Den franske skuespilleren og modellen Roxane Mesquidas vil også bli å finne i suksesseriens femte sesong.

Hun har fått rollen som Prins Louis søster, og hun skal visstnok gjøre alt i sin makt for å ødelegge det kongelige bryllupet med Blair Waldorf.

Mesquidas er allerede i full gang med filmingen av «Gossip Girl», og ble i likhet med Hurley og Crawford observert i scener med Prince Louis - eller Hugo Becker som han da egentlig heter.

SE FLERE BILDER FRA INNSPILLINGEN HER:

4403