Gå til sidens hovedinnhold

Er dette årets trendfarge?

«Gossip Girl»-stjerne med ny hårfarge. NB: spoiler!

(SIDE2): Skuespillerne i «Gossip Girl» er med på å definere trendene både på og utenfor skjermen.

Blake Lively, som spiller Serena van der Woodsen, er en av de heteste trendsetterne for tiden og også på skjermen inspirerer hennes karakter motebevisste kvinner verden over.

Frisk farge
Også de andre deltakerne har en viss innvirkning på motebildet og nå har Kaylee DeFer, som spiller Serenas søskenbarn i serien, gått til det drastiske steget å farge lokkene sine knall røde.

Det skal nevnes at Kaylee også tidligere har hatt røde lokker, men i de epsiodene av «Gossip Girl» som er sendt i Norge er hun kjent som en blondine. Den nye, friske fargen kler utvilsomt den vakre skuespilleren svært godt og Side2 kan ikke annet enn å under på om rødt hår blir det neste store.

Stylisten sørget iallefall for at håret var feilfritt og brukte mye tid på å fikse å sørge for at det lå akkurat slik det skulle på Kaylee, som spilte inn en scene med Ella Rae Peck.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Kutter ut MILFene?
Ella, som spås en lysende karriere, spiller Nate Archibalds nye flamme i den populære serien.

Det ser dermed ut som om Nate har byttet ut MILFene med en litt yngre frøken, men det betyr på ingen måte at det vil ta slutt på intrigene- selv ikke for Nate.

SE FLERE BILDER FRA INNSPILLINGEN AV «GOSSIP GIRL»:

5012

Kommentarer til denne saken