Gå til sidens hovedinnhold

Her rømmer hun fra sitt eget bryllup

Vil Blair Waldorf snu igjen? NB: Spoilere!

(SIDE2): De som følger med på «Gossip Girl» vet at Blair Waldorf forlovet seg med prinsen Louis fra Monaco, men at usikkerheten har vært stor om hvorvidt det ville gå mot kongelig bryllup eller ikke.

Drømmebryllup
Ferske bilder fra innspillingen av ungdomsserien viser imidlertid at Blair, spilt av Leighton Meester, ser ut til å få det bryllupet hun så lenge har drømt om – men at det ikke går helt som planlagt.

I bildeserien ser vi Blair kaste fra seg brudebuketten og løpe mot en bil merket «Just married». Med et fortvilet uttrykk i ansiktet ser det ut som om Blair ikke helt vet hva hun skal gjøre, men hvorfor hun har det slik er usikkert.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Amerikansk prinsesse
Også bilder av Michelle Trachtenberg, som spiller utspekulerte Georgina Sparks i serien, er lekket og her ser vi henne på spasertur i Central Park.

Tydelig misfornøyd leser hun en utgave av New York Post som er laget spesielt for «Gossip Girl». På forsiden kan man se bilder av Blair og Louis med overskriften «Et kongelig bryllup for en ekte amerikansk prinsesse».

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Nye karakterer
Nye episoder av «Gossip Girl» vil bli å se på FEM i januar, og da vil også Elizabeth Hurley dukke opp på skjermen.

Den 46 år gamle brunetten skal visstnok spille en maktsyk kvinne ved navn Diana Payne, og produsentene av TV-serien beskriver karakteren hennes som både sexy, smart og selvgod.

Produsentene av «Gossip Girl» har nemlig også gått ut og fortalt at Hurleys rollefigur vil reflektere på flere av de andre rollene, inkludert «Gossip Girl» selv, så her er det utvilsomt duket for nye intriger og forviklinger.

Fransk modell
Den franske skuespilleren og modellen Roxane Mesquidas vil også bli å finne i suksesseriens femte sesong.

Hun har fått rollen som Prins Louis' søster, og hun skal visstnok gjøre alt i sin makt for å ødelegge det kongelige bryllupet med Blair Waldorf.

Mesquidas er allerede i full gang med filmingen av «Gossip Girl», og ble i likhet med Hurley og Crawford observert i scener med Prince Louis - eller Hugo Becker som han da egentlig heter.

SE FLERE BILDER FRA INNSPILLINGEN HER:

4711

Kommentarer til denne saken