Gå til sidens hovedinnhold

Klinte til i buskene

Gossip-paret fikk tid til litt kyssing mellom opptakene.

(SIDE2): Blake Lively (21) og Penn Badgley (22) holder fortsatt koken som kjærester i det private, selv om forholdet har tatt slutt i «Gossip Girl». Ferske bilder fra opptakene av den populære TV-serien viser Blake og Penn som sniker seg bort i buskene og lurer til seg noen kyss mellom opptakene.

De er jo som kjent ikke lenger sammen i serien, og kysser dermed andre og ikke hverandre under innspilling...

Penn og Blake har kjent hverandre i mange år, og var klassekamerater før de senere ble skuespillerkolleger og nå altså kjærester. De to klarte å holde forholdet hemmelig en god stund, men da ryktene begynte å surre i 2007 og de første bildene fra en kjærlighetsferie i Mexico dukket opp, så var katta ute av sekken.

Få siste nytt fra Side2. no: Klikk her

Ny sesong
Den andre sesongen av «Gossip Girl» ble avsluttet på norske skjermer nå i sommer, og ungdommene er nå klare for nye sprell på college.

I den siste episoden forsvant Serena van der Woodsen (Blake Lively) av gårde for å finne faren sin som tydelig har vært savnet en god stund. Dan Humphrey (Penn Badgley) støtte på sin storebror i en kafé, så det blir uten tvil nye dramatiske og sladrete episoder å glede seg til i den tredje sesongen også.

I den nye sesongen, som sparker i gang i september i USA, kommer blant annet Hilary Duff inn som gjesteskuespiller.

Få litt ekstra Gossip-sladder her: Holder kjærligheten?

Kommentarer til denne saken