(SIDE2): Til høyre har vi laget en avstemning med de ulike knippe seriene som går på TV nå, hvor du kan stemme på din favoritt blant de ulike kategoriene.

Hvilke serier klarer du deg ikke uten akkurat nå?

Stem i vei!

Diskuter gjerne TV-serier du liker nederst i artikkelen!

På TV nå
Bare i vinter kommer det noen nye utenlandske TV-serier myntet på oss jenter. TVNorge har gått for sladreserien «Gossip girl» om unge, rike ungdommer på beste siden av byen i New York og en ny runde med prisbelønte America Ferrera som Betty i «Ugly Betty» dette vinterhalvåret. På NRK vises heltene med overnaturlige evner i serien «Heroes» og spenningsserien «The Wire», som er kåret til en av verdens beste serier, går på NRK3. Reprise på alltid aktuelle «Sex og singelliv» vises på TV3, og nye runder av «Akutten», «Weeds» og «Bones» er i gang på samme kanal.

Les også:Rik, sexy, bitchy

Tirsdag denne uken ble den nye spin-off serien «Private Practice» til «Grey's Anatomy» med gynekologen Addison (Kate Walsh) i hovedrollen. TV 2 har kjøpt inn serien og planlegger å sende den så snart ting er litt mer avklart på streikefronten. «Frustrerte Fruer» er straks tilbake på sendeskjemaet, selv om vi nok må smøre oss med tålmodighet da serien mest sannsynlig må kuttes litt ned på grunn av nettopp streiken i Hollywood.

Komedie
Amerikanerne er gode på komedier, og selv om ikke alt er like morsomt så har det vært spesielt en som har utmerket seg den siste tiden.

David Duchovny fått oss til å le høyt og sjokkert oss en smule med serien «Californication» om hans liv som suksessfull, men kaotisk forfatter. Serier som «Friends» og «Seinfeld» er tydeligvis alltid like aktuelle og har gått i reprise x-antall ganger. Ser vi fremdeles på dem? Stem til høyre!

Les også:Fra «X-files» til «sex-files»

For de motegale
Skikkelige gode jenteserier som overlever selv etter serieslutt er det ikke mange av. «Sex og singelliv» overlever i det lengste ser det ut som, jentegjengen er det stadig like moro å følge og filmen venter vi selvsagt veldig på! «Cashemere Mafia», med blant annet Lucy Liu i hovedrollen, er en lignende serie som er ventet på norske TV-skjermer denne vinteren, så vi får håpe den appellerer like mye til moteglade jenter.

Les også:Tidenes jentegjenger

Glade i sykehus
Sykehus ispedd mye personlig drama er helt klart noe mange kvinner liker godt. «Grey's Anatomy» har holdt oss klistret til tv-skjermene de siste årene, «House» gjør oss nysgjerrige og «Akutten» er et must for alle som har en svakhet for kjekke menn i legefrakker. Har du en sykehusfavoritt? Stem i vei!

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!