Gå til sidens hovedinnhold

Slutt for Gossip Girl og Ugly Betty

Etter i kveld må fansen smøre seg med tålmodighet.

(SIDE2:) I kveld, onsdag, er det sesongavslutning for både «Gossip Girl» og «Ugly Betty», og det blir lenge til norske fans får se hvordan det går med damene fra New York.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Sesong 3 av «Gossip Girl» og sesong 4 av «Ugly Betty» har amerikansk premiere i henholdsvis september og oktober, men TVNorge kommer ikke til å sende de nye sesongene før utpå nyåret.

Bitchy email
Og med cliffhanger-sluttene som loves, kan det bli utrolig lenge å vente.

I «Gossip Girl» er det klart for siste dag på videregående og dermed en staselig skoleavslutning. Den mystiske Gossip Girl bestemmer seg for å live opp kvelden og hun sender ut en sjokkerende og ødeleggende e-post midt under seremonien. Meldingen fra Gossip Girl setter Serena i gang med planleggingen av et motangrep.

Samtidig vil Blairs uteksaminering fra Constance Billard bety at stillingen som queen bee på skolen står åpen. Kommer Jenny til prøve seg etter at Blairs entourage utfordrere henne?

Etter Lilys svik er også forholdet mellom henne og Rufus i trøbbel, og som seg hør og bør kommer det til å være nok løse tråder sånn at du bare en NØDT til å få med deg neste sesong.

Dødsfall i Mode
I «Ugly Betty» fører det plutselige dødsfallet til en Mode-redaktør til at Betty og Mark konkurrerer om den samme jobben. Samtidig som Marc og Betty kniver seg imellom, krever Wilhelmina at Claire annonser sin oppsigelse på et stort prisutdelingsshow. Hvis ikke vil hun avsløre Claires mørke hemmelighet til Cal Hartley.

Matt sliter voldsomt med sjalusien han føler overfor Henry og Justin venter nervøst på å få vite om han har kommet inn på skuespillerutdanningen. Her blir det med andre ord drama så det holder.

Se «Gossip Girl» klokken 19.55, etterfulgt av «Ugly Betty» klokken 20.45 på TVNorge.

Kommentarer til denne saken