Gå til sidens hovedinnhold

Seriene vi gleder oss til!

Premierer på rekke og rad - få oversikten her.

(SIDE2): Den første uken i det nye året og de neste ukene utover i januar lanserer samtlige norske TV-kanaler en gjeng med nye serier og premierer på tidligere suksesserier.

Vampyrer, komedie og jentesladder er bare noen av stikkordene for hva som venter denne sesongen.

Under får du en oversikt over noen av de utenlandske og norske seriene Side2 gleder seg til i vinterkulda!

Mandag 4. januar:
«Cougar Town» med Courteney Cox i hovedrollen som småfrustrert, singel kvinne i 40-årene.

Les Side2s anmeldelse av serien her: Desperat mannejakt for Courteney Cox

Les mer her:Her sjekker Courteney unge menn

TVNorge kl. 21.30.

«Orkestergraven », norsk krimserie etter Unni Lindells roman med samme navn.

Operaens førstefiolinist blir brutalt myrdet. Politietterforsker Cato Isaksen oppdager at den talentfulle kvinnen nylig hadde opplevd et postran. Og at hun var både elsket og hatet av sine nærmeste.

NRK1 kl. 21.30.

«Gossip Girl» er tilbake på skjermen med tredje sesong. Vennegjengen fra Upper East Side i New York skal av gårde på college, men Gossip Girl forsvinner ikke av den grunn...

I sesongpremieren er sommeren på hell. Blair og Chuck er stormende forelsket - men vil det holde?

Serena kommer hjem fra sitt europeiske eventyr med mange hemmeligheter på lur og et komplisert forhold til Carter Baizen. Nate kommer hjem fra sine reiser med en mystisk brunette på slep.

Rufus, Dan og Jenny har tilbrakt sommeren i The Hamptons og har tilpasset seg den glamorøse van der Woodsen-livsstilen overraskende mye raskere enn noen av dem hadde forventet.

FEM kl. 20.00 (vises igjen på TVNorge lørdager 16.20).

«Community» , 80-tallets store filmkomiker Chevy Chase er tilbake i en ny komiserie der han spiller en advokat som har lurt seg til utdannelsen sin. Det betyr at han må tilbake på skolebenken...

TV3 kl. 23.00.

«Hotel Cæsar» sparker i gang med nok en sesong - og det blir en spenstig start skal vi tro TV 2. Svein og Pelle vil nemlig starte med stripping...

Vises på TV 2 mandag til torsdag kl. 19.30.

«Boston Legal» , advokatdrama med James Spader og William Shatner i hovedrollene. Handler om en ung og fremadstormende advokat som tar saker ingen andre vil røre.

TV 2 kl. 23.00.

«Lykkelig skilt» , ny komiserie som handler om nysingle Gary (Jay Mohr). Han er under konstant oppsyn av ekskona Allison, men forsøker så godt han kan å sjonglere sitt nye liv som singel deltidspappa.

Premiere mandag 11. januar kl. 22.00 på TVNorge.

Mer fra Side2.no: Sjekk forsiden nå

Tirsdag 5. januar
«Ugly Betty», Betty Suarez får ny jobb i den fjerde sesongen - hun blir featureredaktør i magasinet Meade.

Det byr på mange utfordringer, men en stor en er at hennes er ekskjæresten Matt Hartley, som fortsatt er ulykkelig over bruddet...

FEM kl. 20.00 (vises igjen på TVNorge lørdager kl. 17.10)

«Mental» er en dramaserie lagt til en psykiatrisk klinikk i Los Angeles. Her møter vi den unge og dynamiske psykiateren Jack Gallagher (Chris Vance), som hver uke må håndtere nye pasienter og nye kriser.

TV 2 kl. 23.20 .

«Trauma» , dramaserie om en gruppe ambulansesykepleiere på San Francisco City Hospital, som jobber ute i felten.

Premiere på TV3 tirsdag 12. januar kl. 22.30.

Onsdag 6. januar:
«The Vampire Diaries» handler om Elena som er tilbake på Mystic Falls High School etter hennes foreldres tragiske død. Første dag er en kamp, men så møter hun den mystiske nye gutten, Stefan - som er vampyr...

Onsdager og torsdager på TVNorge kl. 20.30.

Torsdag 7. januar:
«Criminal Minds» er tilbake med sin femte sesong. Spenningsserien starter like spennende som før - i den første episoden jakter FBIs spesialteam på en morder som har en personlig vendetta gående mot en lege på et akuttmottak.

TV 2 kl. 21.40.

«Being Human» , britisk dramaserie om vampyrer. Mitchell er en 120 år gammel vampyr, George er en superintelligent varulv med IQ på 156, og Annie er et spøkelse som sliter med selvtilliten. De tre deler leilighet og prøver å leve så normalt som mulig.

NRK3 kl. 22.30.

Søndag 10.januar:
«Miss Guided», dramaserie om studieveilederen Becky Freely som begynner i ny jobb på sin gamle ungdomsskole. Dramaet starter da Becky oppdager at skolens nyansatte engelsklærer hennes erkerival fra skoledagene...

TV 2 kl. 13.00.

Kommentarer til denne saken