Gå til sidens hovedinnhold

Møt de single bygdegutta

- Jeg ble litt overrasket egentlig, sier en av byjentene.

(SIDE2): I TV Norge-serien «Gøy på landet» reiser 25 single byjenter rundt om i Bygde-Norge på jakt etter en attraktiv ungkar.

Poenget med konseptet er å vise at det finnes alternativer for single kvinner utenfor storbyen. Mange av bygdene i Norge plages nemlig av fraflytting, og det er spesielt kvinnene som velger å flytte fra småstedene og inn til de største byene.

- Litt skeptisk
I første episode reiser busslasten med jenter til bygda Audnedal, og de utvalgte jentene får et varmt møte med lokalbefolkningen som har samlet seg for å hilse de besøkende velkommen.

I Audnedal er det mange single menn, men bare tre av singelguttene i bygda får lov til å gå på stevnemøter med byjentene. Det er derimot flere av jentene som reagerer på måten bygdegutta gjør sin entre, da de seiler inn sittende i bagasjerommet på en rallybil.

- Jeg synes kanskje entreen med å komme rånene inn i en rallybil var litt harry, men det er kanskje slik det er på bygda, lurer en av de andre byjentene.

- Hadde jo noen fordommer
Men til tross for den mer eller mindre mislykka entreen liker jentene det de ser.

De tre staute bygdeguttene er nemlig langt ifra slik flere av jentene fryktet – her var det ingen bygdeknøler i utvalget.

- Når jeg så ungkarene ble jeg litt overrasket egentlig for jeg hadde ikke sett for meg at det var sånn de skulle være. De så ikke ut som ekte bønder for vi hadde jo noen fordommer når vi kom til bygda. Men de var kjekke gutter alle sammen, avslører en av jentene.

Flere av singeljentene er fylt med store forventninger før første date.

- Tror ikke det skal så mye til at jeg hopper av den bussen, jeg blir veldig fort sjarmert, innrømmer en av jentene.

«Gøy på landet» har premiere på TV Norge mandag 22. august kl. 19:30 og sendes mandag til torsdag hver uke utover høsten .

HER ER UNGKARENE FRA AUDNEDAL:

Erik (40)
Erik er en single trebarnspappa. Han er snekker, men hans store lidenskap er skyting. Erik er oppvokst i USA, men bor altså nå i Audnedal.

- Drømmedama må være søt, greit og virkelig like unger for jeg har tre nydelig jenter, avslører han.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Harald (25)
Tross sin unge alder omtales Harald som en countrylegende i hjembygda si. Han er derimot habil både med gitaren og hammeren og har gjort seg flid med huset før de singel damene kom til byen.

- Jeg har forberedt meg ganske grundig på hele opplegget. Jeg har malt huset, snekret rekkverk og laget fontener og det som kan gjøres egentlig. Jeg har pusset opp ungkarsredet, forteller ungkaren.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Tor Erik (31)
Denne bygdegutten er både journalist og kubonde. Nå konsentrerer han seg imidlertid om bondeyrket, en beskjeftigelse som har fulgt hans familie i generasjoner.

- En bydame er en som sitter på kafé og nipper til kaffelatten og diskuterer livet i sin lille boks. Det er en viss kulturforskjell å komme ut på landet, mener Tor Erik.

Reklame

Nå gjør du utrolige kupp på vinterutstyr og vinterklær

Kommentarer til denne saken