Gå til sidens hovedinnhold

Vant 10.000 kroner med panteflasker

Yasin Tatby (15) som deltar med dans på UKM i gruppa Unique, vant 10.000 kroner da han dykket etter panteflasker.

TRONDHEIM: Det var på en stand for Pant.no i går (fredag) at Yasin Tatby fra Grünerløkka vant førstepremien på hele 10.000 kroner. Standen fant sted på UKM-festivalen i Trondheim.

LES OGSÅ: UKM Oslo på vei til Trondheim

Vi får tak i Yasin, og får et par ord om denne opplevelsen.

- Jeg så masse lys og noen venner borte ved denne vognen, og tenkte at det var noe kult der.

LES OM UKMS LOKALMØNSTRING PÅ LØKKA: - En ny popstjerne er født

Videre forteller han at på sitt 4. forsøk fant han "riktig" flaske, hvor det lå en lapp med tallet 1 på. Som vil si at han var med i trekningen av førstepremien på 10 000 kroner.

Yasin er i lykkerus over premien, for nå slipper han å spørre foreldrene sine om penger til førerkort til lett motorsykkel.

Han står med telefonen i hånda mens vi snakker med ham, derfor faller det meg naturlig å spørre hvem han ringte til først. Raskt svarer han "mamma".

Til slutt legger han til at det var kjempegøy å vinne denne premien.

Før vi avslutter vil vi ta en prat med de som arrangerer dette, som er Audun Astrup Bakke og Ingebrigt Holstad. Vi låner med oss Audun for å ta en prat.

Han forteller at det er en vogn med 16.000 flasker i, og for å komme opp i den må man først ha svart på tre spørsmål. For hvert riktig svar får man 20 sekunder i vognen.

- Grunnen til dette arrangementet er for å minne alle på at det er viktig å pante flasker hele året, selv på late sommerdager. Vi begynner i Trondheim og vil forflytte oss videre til Østlandet, forteller Bakke og Holstad.

SILJE OG BJØRN SEBASTIAN RAPPORTERER DIREKTE FRA UKM I TRONDHEIM. FØLG MED!

Reklame

Sjekk ut Nettavisens eksklusive grillpakker: Den amerikanske grillpakken og den moderne grillpakken