Gå til sidens hovedinnhold

Hvem er egentlig normal?

Små Grå har premiere på Rom for dans med forestillingen «Who is?» torsdag 24. mars.

Grünerløkka: De fire vokalistene i Små Grå tar på seg danseskoene og inviterer til en forestilling som er en utradisjonell kombinasjon av sang og bevegelse.

Who Is? er satt sammen med musikk og regi av Lisa Dillan.

– Vi er veldig spente før denne premieren, for vi har blitt så fornøyde med resultatet og håper derfor at mange vil komme og se, sier vokalist Mai Elise Solberg til Østkantavisa.

Kvartetten sier at publikum kan forvente å bli underholdt, samtidig som de får noen spørsmål som de må pønske litt på. Forestillingen passer for alle aldre.

– Og den passer både for et publikum som er vant med scenekunst og ny musikk, og for de som ikke har sett slike ting før, sier Solberg.

Med spørsmålene: Er du normal? Finnes det egentlig noen som er som alle andre? Og: Hvem bestemmer hva som er opp og ned?, inviterer Små Grå publikum til ettertanke.

Små Grå ble opprettet våren 2007 ut ifra et ønske om å utforske den kunstneriske uttrykksformen som ligger i krysningspunktet mellom det improviserte, det komponerte og det sceniske.

Gruppa består av Benedikte Kruse, Mai Elise Solberg, Ingebjørg Loe Bjørnstad og Nina Mortvedt, som alle gleder seg til premieren.

Reklame

I dag: Knalltilbud på populære turbukser