Gå til sidens hovedinnhold

- Grådighet er bra

Eksponenten for jappetid og bukseseler får nå en oppfølger.

Filmen «Wall Street» av Oliver Stone fra 1987 er kjent som tidenes børsfilm, og skuespiller Michael Douglas vant Oscar for rollen sin som den pengegale mogulen Gordon Gekko. Selv om «Wall Street» bare var en moderat suksess når den ble sluppet ut var den en klar vinner i finansmiljøer og viktig for karrieren til Charlie Sheen, som spilte Gekkos protesjé Bud.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

- Dersom du ikke brukte bukseseler før «Wall Street» brukte du det garantert etterpå, sier Michael Douglas, ifølge New York Times.

Ifølge The New York Times skal det nå lages en oppfølger på filmen etter at produsenten av den første filmen, Edward R Pressman, har signert en oppfølger kalt «Money Never Sleeps».

- Stone skal ikke regissere
Tittelen kommer fra en av Gekkos legendariske visdomsord, som også består av det kjente sitatet «Grådighet er bra». Gekkos rolle ble en indikasjon på de verste toppsjefene på Wall Street på 80-tallet.

Oliver Stone skal ikke regissere denne filmen, og det er ventet at manuset snart er ferdigskrevet. Bud kommer antakelig ikke til å være med i filmen, men Gekko skal visstnok få en ny plass i rampelyset. Men om Douglas skal spille rollen er kanskje ikke sikkert.

- Jeg vil ikke ha noe i mot om jeg slipper flere fulle Wall Street-meglere som kommer bort og sier at jeg er mannen, sier Douglas, til The New York Times.

Murdoch handler
- Jeg tror ikke at han er mye forandret. Han har bare hatt mer tid til å tenke igjennom hva man skal gjøre, sier Douglas om Gekko som gikk i fengsel på slutten av den første filmen.

Det er filmselskapet 20th Century Fox som har signert en avtale med Pressman om en oppfølger. Tidligere denne uken gikk Fox-eier Rupert Murdoch ut og la inn et bud på Dow Jones & Co., som blant annet eier Wall Street Journal, for fem milliarder dollar.

Reklame

Kurs i dag: Disse boblene og vinene passer perfekt til 17. mai