HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=4SCSZVMwf_oqodmDYJBu3J7c9fFeSo6Iayn7vps7PhlL6RGFkO2fPVvpsw7rXSrScuedf_DVg5R-BJV7kNNDhFIvJE-IOVAHfxDmeZkArTLxdfEdufM4VnPHRHBKsb7EEemu76l3Sds&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

(LONDON, SIDE2:) Intern drikkekonkurranse og Bill Murray flørtet med publikum på The Graham Norton Show.

Se videoklipp lenger ned i artikkelen!

Var dette planlagt?

Graham Norton (50) er for tiden Englands store talkshowstjerne og TV-programmet har også blitt populært her i Norge.

Nå er 50-åringen i gang med en ny sesong.

Side2 var til stede under en av innspillingene i London. Selve filmingen varer i over to timer, men sendingen som blir vist på TV er på knappe 40 minutter. Dermed er det mye som blir klippet bort og som TV-seerne aldri får se.

Graham Norton er uten tvil en rutinert og profesjonell programleder. Intervjuet med gjestene ble gjort med kun ett opptak uten at noe måtte filmes om igjen, men likevel spørs det om det ikke var flere overraskende hendelser som ikke stod i manuset til programlederen.

Kveldens gjester var skuespillerne Matt Damon (43), Bill Murray (63) og Hugh Bonneville (50).

Kort tid etter at de tre gjestene hadde funnet sin plass i sofaen utfordrer Bill Murray de to andre til å helle nedpå med champagnen de har fått servert.

63-åringen selv drikker opp glasset med noen få slurker og hverken Bonneville eller Damon vil være noe dårligere.

Kort tid etter får de servert nye glass fylt opp med boblevann og flere ganger under innspillingen trenger de tre champis-påfyll. Med andre ord, humøret stiger og stemningen er på topp.

Dette blir ikke vist

Etter at selve filminnspillingen er avsluttet virker Bill Murray i å være i særdeles godt humør.

Blant annet så får han øye på en fruktdekorasjon og plutselig står skuespilleren og kaster ut de falske fruktene til publikum. En frukt treffer også et filmkamera og produksjonsteamet blir tydeligvis frustrert over Murrays oppførsel.

Han får deretter beskjed om å sette seg blant publikum for å spille inn en reklamesnutt for showet. 63-åringen plasseres ved siden av en kvinnelig publikummer som får flere vennskaplige kyss fra skuespillerstjernen.

Graham tar det hele humoristisk, men til slutt tar programlederen selv affære og bytter ut skuespilleren med Matt Damon.

Kvinnen selv virker ganske så satt ut og blir tatt til side av produksjonsteamet som tydelig gir henne flere unnskyldninger for den uventede episoden.

- Beste innspillingen jeg har vært med på

Heller ikke innspillingen av den røde stolen gikk nok helt som planlagt da Matt Damon tar kontroll over spaken som styrer om stolen skal tippe bakover.

Etterhvert vil også Hugh Bonneville teste stolsetet og tar turen ut på bakrommet. Dette er derimot ikke klippet bort fra TV-episoden.

- Dette er den beste talkshow-innspillingen jeg har vært med på, sier Matt Damon.

Se klipp her:

var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=pfVSn7zulpwshSKe3RPbMxC-vE_OZjx4w6620r-CGKs_s8h1p6FMoZjBCWEkPjCbK6aZGwMlF_RtVYLEnE2MBp6Q2oBzUa6OyrrgyE-9rT4n0GJJ4ZMhedSezI9CkqeSp5YQRhFCR_I&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

- De tror jeg er Mark Wahlberg

I episoden som blir vist på TV snakker Matt Damon blant annet om sin nye film «The Monuments Men».

Se klipp lenger ned i artikkelen!

Skuespillerkjekkasen avslører også at mange fans forveksler ham med Mark Wahlberg:

- Jeg blir tatt for å være Mark Wahlberg hele tiden! sier Matt Damon.

- Vi har en avtale, at hvis noen tror jeg er Mark eller at Mark er meg, så er vi bare veldig høflige og spiller med, ler skuespilleren.

Hugh Bonneville er blant annet kjent for sin rolle i den populære TV-serien «Downton Abbey». Matt Damon kan fortelle at kona hans er iherdig fan av den populære TV-serien:

- Min kone er avhengig. Det er et problem. Vi skulle egentlig se serien sammen, men en kveld jeg skulle legge meg i sengen for å se på så sa hun «Jeg har allerede sett seks episoder! Jeg kan fortelle deg hva som har skjedd». Hun ville jo se på episode sju med en gang og nektet å se serien helt fra begynnelsen igjen en gang til. Så nå har hun sett hele greia, mens jeg ser på alene, ler han.

Da Graham Norton spør Bill Murray om han fulger med på serien svarer den amerikanske komikeren følgende:

- Jeg er så treig når det gjelder å se på slike serier, så jeg ser egentlig frem til den dagen jeg får en skikkelig influensa eller noe slik at jeg kan sette meg ned å se på hele greia.

På TV

The Graham Norton Show» kan du se både på BBC Entertainment og på TVNorge.

Fra og med 2. mars kommer BBC Entertainment med det de omtaler som sin egen gullrekke - i britisk stil kalt «The Crown Jewels».

TV-kanalen frister med Graham Norton klokken 21.00 og hans populære talkshowet og deretter følger QI med Stephen Fry klokken 21.55, som tidligere har blitt kåret til nordmenns favoritt-komiker. Det siste programmet i denne gullrekken er verdens mest populære bilprogram «Top Gear» klokken 22.30.

Episoden med Matt Damon, Bill Murray og Hugh Bonneville ser du på TVNorge 28.februar klokken 23.05.

var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=RvDIit16ViJwZFuaiGvGER4IJ44V3xmSTTWOEF3Xj2jsyXqdXFtXE6PDhD2iYb0oV0tez8Aw_C2dnB80pZpPzjmGbZRsIJCZTy2ZRjf8a2CIwhTezzjYs1tXeKekFoDjlIWBbI6nRdM&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);