Gå til sidens hovedinnhold

Deres viktigste kveld

Det er klart for årets Grammy-utdeling.

(SIDE2): I natt norsk tid går den 52 Grammy-utdelingen av stabelen i Los Angeles. Både Beyonce, Black Eyed Peas, Lady Gaga og Taylor Swift er storfavoritter, og spørsmålet er hvem som vil stikke av med flest priser.

Få siste nytt fra Side2. no: Klikk her!

Siden 1959 har Recording Academy gitt ut den prestisjetunge Grammy-prisen til de meste fremdragende musikkartistene, og også i år vil den store begivenheten bli holdt i Los Angeles`Staples Centre.

Nominert til åtte priser
Beyoncè, The Black Eyed Peas, Lady Gaga og Taylor Swift kan alle komme hjem med mange priser. Blant annet er alle nominert til «Årets Plate» og «Årets Album». Lady Gaga er også nominert til Årets Sang, en pris som henger høyt.

Men den som er nominert til flest priser er 20-årige Taylor Swift. Den talentfulle artisten er nemlig nominert til hele 8 kategorier.

Jackson-barna på scenen?
Underholdningen er alltid ekstravagant under Grammy-utdelingene, og dette året er inget unntak. Blant annet vil publikum få oppleve en 3D hyllest til Michael Jackson, og det har til og med blitt spekulert i om Michael Jacksons tre barn, Prince Michael, Paris og Blanket, skal delta i denne forestillingen.

Hva som iallefall er sikkert er at Jamie Fox, Pink, Mary J. Blige og Andrea Bocelli skal opptre under showet. Det ryktes også at Lady Gaga og Sir Elton John skal stå sammen på scenen, men det er usikkert hva de har tenkt å fremføre.

Norsk Grammy nominert
Det norske lydproduksjonsselskapet Lindberg Lyd, med Ståle Kleiberg i spissen, er nominert til Grammy – i kategorien beste surroundlyd.

Kjolene
Men det er ikke bare Grammy-prisene som får stor oppmerksomhet. Nesten like viktig er kjolene, og det legges mye tid og energi på å se perfekt ut.

Grammy blir betegnet som den viktigste begivenheten i musikkbransjen, og dette forklarer noe av hysteriet bak kjolevalg, ønske om å se perfekt ut.

Følg med på Side2 i morgen - vil gir deg alt om kjolene og Grammy-vinnerne!

Reklame

Her får du tak i de superpopulære shortsene

Kommentarer til denne saken