Gå til sidens hovedinnhold

- Bryllupet er utsatt

Jentedrømmen er satt på vent for Norges Melodi Grand Prix-representant, Maria Haukaas Storeng.

(SIDE2): Lang planlegging til tross, det blir ikke noe av sommerens bryllup mellom Maria Haukaas Storeng (28) og Hans Marius Hoff Mittet (31).

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

DISKUTER PÅ SIDE2 MUSIKKFRELST:
- Bør Norge vinne Grand Prix?

- Ekteskapet er viktig
De to har vært sammen i flere år, og i august 2005 forlovet de seg i Oslomarka.

Les hele saken: Idol-Maria forlovet

Dermed har de hatt god tid på seg til å planlegge bryllupet, men deltakelsen i Grand prix er ikke like lett å planlegge.

- Vi hadde tenkt å gifte oss i år, men utsatte det da jeg vant den norske finalen av Melodi Grand Prix, sier Maria til ukebladet Hjemmet ifølge seher.no.

Hun har stor tro på at kjæreligheten vil vare livet ut.

- Ekteskapet er viktig - under forutsetning av at det er det du vil. I år er det seks år siden jeg møtte Hans Marius. Jeg er heldig og føler meg rik på kjærlighet, sier hun videre.

Imponerer i Serbia
20. mai skal hun synge i semifinalen i Beograd, og går det som planlagt er det finale 24. mai.

Maria er allerede på plass i Serbia, og her har hun imponert stort allerede.

«Classy Norwegian singer shines» er tittelen på en artikkel om Maria som i går ble publisert på de offisielle nettsidene til Melodi Grand Prix.

Sang tysk vinnerlåt
Det offisielle bidraget til Maria, som er skrevet av Mira Craig, trekkes frem som en av årets favoritter.

- Marias «Hold On Be Strong» har blitt trukket frem som en av årets favoritter. Det er ingen grunn til å tro at den sympatiske norske sangeren ikke kommer til å ende opp blant topp fem i den første semifinalen 20. mai, heter det på nettsidene.

Senere søndag møtte Maria og Mira pressen i Beograd.

- Min favoritt er Danmark, og min visjon med musikken er bare å ha det gøy. Det er så viktig å være glad, sa hun på pressekonferanse søndag. Mine forgjengere i Grand Prix fortalte meg at det er et stort sirkus og at man må ha det gøy, sa Maria Haukås Storeng på pressekonferansen.

Det er verdt å merke seg at sangen hun fremførte som sjarmerte de fremmøtte,ikke var Norges bidrag i årets Grand prix, men den Tyske vinnerlåta fra 1982, «Ein Bisschen Frieden».

- Topp tre
Side2 spurte før pinsen spåmann Henning Hai Lee Yang om Maria Haukaas Storengs sjanser i den europeiske GP-finalen.

- Maria kommer veldig langt. Det må bli innenfor de tre første plassene. Er vi heldige blir hun nummer én , sa han til Side2.

SE OGSÅ:Møt verdens beste spåmann på nett-treff tirsdag
På jakt etter en kjæreste? Prøv Side2 Single du også!

Skrev låt i sinne
Årets norske bidrag i den europeiske MGP-finalen er altså skrevet av Mira Craig, angivelig i sinne ifølge henne selv og på under 20 minutter. Craig er med til Beograd, men gleder seg til å stå bak scenen for en gangs skyld.

- Maria har rutine på dette. Hun er en super artist, og det er langt fra første gang hun står på en scene, hun er jo nærmest oppvokst som artist. Dette blir bare superkult, sier hun til Side2.

Les mer: - Jeg skrev låten i sinne

Mer om Melodi Grand Prix 2008:

Reklame

Ny grillpakke: - Den beste barbecuesausen vi har smakt