Gå til sidens hovedinnhold

Dette er vår dom over Grandiosa Original Deluxe

Vi ble vel ikke akkurat så veldig imponert av denne «nye» pizzaen.

(SIDE2): Nå i februar kommer det flere hundrevis av nye produkter i dagligvarebutikkene. Pizza Grandiosa har også kommet med en ny variant, nemlig Grandiosa Original Deluxe.

LES OGSÅ: Her er årets matnyheter

LES OGSÅ: Vi tester årets godterinyheter

Pizzaprodusenten har de siste årene forsøkt seg med flere ulike varianter av «Norges mest spiste pizza» og i fjor lanserte de Grandiosa Helmax med ostebunn.

Den nye «grændisen» har samme bunn som Grandiosa Helmax og fyllet fra den originale Grandiosa-pizzaen.

Side2-redaksjonen har smakt på den nye pizzaen og vi har gikk våre kommentarer samt gitt et terningkast mellom 1 og 6 der hovedkriteriet var smak.

Grandiosa Original Deluxe (2-pakning)

119,50 kroner (kjøpt på Rimi i Oslo-området)

Dette mener Side2

- Skal det være en forskjell? Bunnen ble ganske noe mer saftig eller fettig, men smaken er jo helt lik. Kan ane en viss ekstra ostesmak, men ingen revolusjon.

- Ta Norges mest overvurderte pizza, legg ost under bunn slik at den ikke lenger er sprø – og resultatet er totalt meningsløst.

- Kan hende dette var et stekeproblem på akkurat denne, men i midten av pizzaen ble ikke osten sprø, og det ble en litt sånn soggy konsistens, som ikke var veldig godt. Men utover kanten, når det var sprøtt, smakte det bedre, og man fikk crunch under pizzaen. Smaker uansett ikke store forskjellen på vanlig og deluxe.

- Den smaker jo bare vanlig grandiosa! Kjenner den distinkte sausen, paprikaen.. Den litt soggy konsistensen… Joda, uten tvil grandiosa. Jeg er en av de som ikke synes grandiosa er fantastisk, men det er helt ok om man holder på å dæva av sult. Ikke den verste av frossenpizzaene – og slik sett smaker jo dette grandiosa. Dersom den vanlig er billigere enn denne nye, så vil jeg anbefale å spare penga og kjøpe den vanlige/originale...

- For å være helt ærlig så tror jeg ikke at jeg ville tenkt over at den var så annerledes enn den originale. Er ikke superfan av ostebunn selv, men for all del, den var jo god! Men kommer nok ikke til å velge denne Grandiosa-varianten neste gang.

-Jeg syns den smakte omtrent som originalen, og jeg syns ikke Grandiosa i utgangspunktet er en spesielt god pizza. Allikevel spiser jeg den overraskende ofte… Jeg syns denne varianten kanskje var hakket bedre enn originalen fordi den ikke var så tørr i bunnen, nå med ost.

- Smaker ikke forskjell på denne og den vanlige Grandiosaen? Mulig litt tørrere og tynnere bunn? Jeg er faktisk fan av Grandiosaen og spiser den pinlig ofte. Så en vanlig grandiosa gir jeg egentlig bra terningkast, men denne får bare 3 siden jeg ikke smaker noe forskjell, foruten at den er tørrere og mer pappaktig i smaken enn «originalen».

- What is new? Nei, det her smaker som vanlig Grandiosa. Jeg ser og kjenner osten, men smaker ingenting av denne berømte ostebunnen... Oppskrytt og bare lureri med fristende pizzaeske i «gull». Helt unødvendig å bruke mer penger på denne når man kan kjøpe vanlig Grandiosa for en billigere penge.

Terningkast: 4 - 4 - 3 - 2 - 3 - 3 - 3 - 4

Gjennomsnittlig terningkast: 3