(SIDE2:) Stadig flere TV-kanaler og programmer legges ut på nett. For oss her i Norge kan det til tider være frustrerende å møte på at «dette showet er ikke tilgjengelig utenfor USA.» Under følger en kort guide til programmer og kanaler som du helt lovlig kan se uten stengsler.

The Daily Show og Colbert Report
Disse to showene er begge to såkalte moronyhetsshow. På mange måter kan de sammenlignes med NRKs «Nytt på nytt» - et skråblikk på saken. For alle som er interessert i amerikansk politikk og nyheter, eller ironisk humor så er dette svært god underholdning. Showene er nå lagt ut på Comedy Centrals offisielle hjemmesider helt gratis og lovlig. Alt du må gjøre er å se en kort reklamefilm før showene.
Her kan du se showene

South Park
En av de mest ulovlig nedlastede showene på nettet har vært South Park. Nå kan du helt lovlig se alle episodene fra alle sesongene på nett. Velg full episodes øverst i menyen.
Her kan du se alt av South Park

Svensk TV
Lyst til å se svenske krimserier, den svenske allsang på Skansen eller annet fra våre søte brødre? SVT legger ut det aller mest av det de sender. Helt gratis.
Her kan du se SVT (velg tjenesten «Play»)

Dansk TV
Danske DR1 og DR2 legger ut mange av sine programmer på nett, og har du god forståelse av dansk er det mange høydepunkter du kan få med deg her.
Her kan du se programmene

MTV
Hos MTV kan du se mange musikkvideoer og blant annet showet «Laguna Beach.» Det kan ta litt tid å finne fram til alle godbitene og mye er litt gjemt, men det finnes en god del der.
Her finner du MTV

NRK
Svært mange programmer hos NRK er lagt ut gratis og du kan også bla i et meget rikholdig arkiv.
Her finner du NRK (velg nett-TV)

TV 3
De norske programmene på TV 3 kan du se gratis på hjemmesidene til TV 3. Så hvis du liker «Mamma søker kjæreste» eller «Norges styggeste rom» så får du episodene på nett.
Her ser du programmene

TVNorge
Enkelte programmer på TVNorge kan du se gratis, deriblant «Coastal Dreams» og enkelte utvalg fra andre programmer.
Her er deres webtv

TV 2
Hos TV 2 kan du få med deg «Waschera,» «TV 2 Junior» og «God Morgen, Norge» gratis. I tillegg er det en del gratisklipp fra andre programmer, nyhets-og sportsreportasjer.
Her er gratisdelen hos TV 2

Det kan også være verdt å ta en tur innom en del av de store amerikanske TV-stasjonene som CBS, NBC og Fox om du er spesielt interessert i enkelte serier. I ny og ne legger du ut spesialer som du kan se selv om du er plassert i Norge.