(SIDE2): En rekke av de Hollywoods største stjerner har kommet med nyheter om fremtidige babylykke den siste tiden, og nå viser flere av dem fram sin voksende mage.

På tur
Artisten Pink fortalte i midten av november at hun og ektemann Carey Hart skal bli foreldre. Denne uken var det en litt større stjerne som luftet hunden på stranden i Malibu, der hun og mannen har kjøpt nytt hus med mer plass.

Se flere bilder av de gravide stjernene nederst i saken!

Graviditeten er Pinks andre - hun fortalte i samtidig som hun opplyste om graviditeten, at hun tidligere har hatt en spontanabort Denne gang ser det ut til å gå langt bedre, og Pink selv er da også fornøyd med kulen så langt.

- Han gir meg frokost på sengen. Og han er så kjekk. Han har vært så fantastisk denne tiden at det gjør meg helt nervøs, har hun sagt om ektemann Hart.

LES OGSÅ:
Pink er gravid igjen
Joda, de venter tvillinger

Prøvd før
Også Mariah Carey har vist fram sin mage - det gjorde hun før jul, da hun blant annet opptrådte i Det hvite hus. Hun og ektemann Nick Cannon venter tvillinger, og er overlykkelige etter å ha forsøkt å bli foreldre flere ganger tidligere.

- Vi var på ultralyd i går og begge barna er friske og i god form, kunne Cannon opplyse før jul.

Vide kjoler
At Mariah ønsket barn hadde de fleste fått med seg og var slik sett ingen stor overraskelse. Det var det derimot da skuespiller og kinoaktuelle Natalie Portman sto fram med sin voksende mage.

«Black Swan» og «No Strings Attached»-stjernen er sammen med Benjamin Millipied, som hun møtte på jobb. De siste par ukene har hun vært travelt opptatt med å promotere sine nyeste filmer, og magen har ikke latt seg skjule - selv om hun har valgt å ikle seg svært romslige kjoler på den røde løperen.

- Jeg har alltid holdt privatlivet mitt privat, men jeg kan si at jeg er ubeskrivelig glad og veldig takknemlig for at jeg får oppleve dette, sa Portman i anledning offentliggjøringen

LES: Skjulte magen

Ops
Hennes skuespillerkollega Selma Blair er også gravid. Nyheten om at 38-åringen venter sitt første barn kom forrige uke, og ifølge kilder nær skuespilleren kom graviditeten som en overraskelse. Hun er sammen med motedesigner Jason Bleick, og paret skal være overlykkelige, planlagt eller ikke.

Også Kate Hudson (31) skal være gravid med sin kjæreste, Muse-vokalist Matthew Bellamy. Heller ikke Kate og kjæresten skal ha planlagt å bli foreldre, men de to gleder seg like fullt over nyheten .

Kate har fra før sønnen Ryder (7) med eksmann Chris Robinson.

Planlagt lenge
Det samme er Alicia Silverstone (34), men hun har på sin side «alltid» hatt lyst på barn. Hun er for tiden mest aktuell med filmen «Vamps, Butter and Homework». Alicia har vært gift siden 2005, med kjæresten gjennom 14 år, Christopher Jarecki.

- Jeg har ønsket meg en baby siden jeg var to år gammel. Skjebnen vil at jeg skal bli mamma, har 34-åringen uttalt.

Victoria Beckham har flere gnager sagt hun ønsker seg flere barn - og nylig slapp hun og ektemann David nyheten om at fjerdemann er på vei. Fra før har de tre gutter, og paret har tidligere uttalt at de ønsker seg en jente også.

LES: Beckham gravid igjen

Krydderjentene
Også tidligere Spice Girls-venninne Emma Bunton (34) venter barn. Hun og Jade Jones (31) har fra før sønnen Beau på tre år. Familien blir til fire i løpet av våren.

Den franske skuespilleren Marion Cotillard (36), kjent fra filmen «Inception», har fortalt hun er gravid. Oscar-vinneren er sammen med skuespilleren Guillaume Canet, som hun har datet siden 2007.

- Jeg ønsker meg barn og da må jeg ta meg tid til å ha barn, har stjernen tidligere fortalt ifølge Celebrity-gossip .

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!

4024