Gå til sidens hovedinnhold

Lar seg ikke stoppe av baby- magen

Sangerinnen stilte i stiletthæler på den røde løperen.

(SIDE2): Jessica Simpson (31) prøvde lenge å holde skjult det faktum at hun var gravid -men i oktober bekreftet hun via Twitter, vedlagt et bilde av seg selv bandasjert som en mumie (mummy på engelsk), at hun venter sitt første barn. Den vordende faren er forloveden og NHL-spilleren Eric Johnson (32).

Men siden da har hun ikke forsøkt å gjemme unna sin voksende babykul, og fredag kveld troppet hun opp på den røde løperen i anledning promoteringen på det nye realityshowet hun og Nicole Richie er med i, «Fashion Star».

Kledt i en sort, kort og stroppeløs kjole dekket med paljetter, formelig strålte den gravide sangerinnen, og viste stolt frem den store magen. På føttene hadde hun skyhøye sorte stiletter, dekorert med lange nagler foran på tåa.

Pappa Joe var med som følge og hadde for anledningen tatt på seg et helsort antrekk.

«Fashion Star» følger håpefulle designerspirer, og programmet ledes av tidligere modell Elle Macpherson. Hun er også medprodusent, mens Simpson og Richie er med som mentorer for designerne.

Simpson og Johnson skulle egentlig giftet seg i november, men grunnet den uplanlagte graviditeten er bryllupet nå utsatt til etter fødselen. Termindato er ikke kjent, heller ikke kjønnet på barnet, men det er ventet å si hallo til verden i løpet av våren.

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!

Reklame

Nå: Gjør et kupp på alt du trenger til løpeturen

Kommentarer til denne saken