(SIDE2): De gravide stjernene viser nå stolt fram sine store mager. Se bildene her.

Siste nytt fra Side2? Sjekk forsiden nå!

Gravidboomen blant stjernene vil ingen ende ta. Nå viser de nyeste gravide fram sine flotte mager – vakrere enn noensinne.

Første barn
Hvem hadde trodd at Playboymodellen Kendra Wilkinson skulle bli gravid med det første? Hun stråler nå med sin voksende gravide mage, og viser den gjerne fram så ofte hun kan. Kendra er gift med Hank Baskett, og paret venter sitt første barn i slutten av desember.

Se også hvilke Victoria's Secrets modeller som er gravide her

Stor familie
Supermodellen Heidi Klum nyter later dager sammen med familien, og oppholder seg mest på diverse lekeplasser. Supermodellen har nemlig tre barn fra før, så vi tipper det er nok å henge fingrene i for Klum og Seal om dagen. Mange barn er tydelig blitt et statussymbol blant stjernene de siste årene.

Lykkelig
Den brasilianske skjønnheten Adriana Lima er gravid med sitt første barn, og viser gjerne fram sin lille voksende mage. Victoria's Secrets-modellen giftet seg tidligere i år i en privat seremoni med den serbiske basketballspilleren Marko Jari.

Stolt «bestefar»
Det er kun ett og et halv år siden Nicole Richie fikk datteren Harlow, men hun er allerede klar med barn nummer to. Under begravelsen til Michael Jackson kort tid tilbake viste Nicole stolt fram sin voksende mage. «Bestefar» Lionel Richie så ikke ut til å være mindre stolt...

Levi blir storebror
Vakre Camila Alves kapret hunken Matthew McConaughey for noen år tilbake, og sammen har de sønnen Levi på ett år. Paret lar heller ikke familieforøkelsen vente på seg, men venter nå nummer to. Ferske bilder avslører en aldri så liten mage på brasilianske Camila.

2197