(BIIPMAG): Ingrid Loftheim fra Nordstrand klatret helt til topps i stilettløp-konkurransen og fikk utfordret stillettferdighetene sine flere ganger på den 50 meter lange røde løperen. Konkurransen ble arrangert på Byporten shoppingsenter i Oslo lørdag 18.oktober til inntekt for årets TV-aksjon og Blå Kors. Bak arrangementet sto Radio 1 og kjøpesenteret.

Ikke for pyser
Stiletthæl-løpet er ikke for pyser. I konkurransen gjelder det å være stø på foten hvis du ikke skal pådra deg store skader. I løpet av konkurransen ble det knall og fall flere ganger da høyt tempo og vinglende høye hæler gjorde det vanskelig å løpe bortover.

Les også:
Kan du løpe i disse?
Møt Grease-favoritten
Hvem var stiligst på dansegulvet?
Er du den nye Danny eller Sandy?

Se bildekarusell nederst i artikkelen!

- Som en maskin
Kai-Thomas Ryen Larsen , som for tiden er deltager i TV-serien «Grease», gjorde en fantastisk innsats på den røde løperen og kom tilslutt på en imponerende 2.plass. De andre Grease-deltagerne deltok også i konkurransen, men ingen nådde like langt som Kai-Thomas:

- Helt ærlig han er som en maskin. Se på den rette overkroppen når han løper, sier tidligere dansepartner Alexandra Joner, som måtte se seg slått:

- Jeg er nok mye bedre til å danse, forteller hun til biipMag.

Jeg pleier jo å løpe hjem fra byen på høye hæler

Veldedighet
Hele arrangementet ble holdt til inntekt for TV-aksjonen og Blå Kors. Både ansatte i Byportens butikker, kunder og stilett-deltagere ga pengestøtte til aksjonen.

Alle som deltok i stilettløpet betalte 50 kroner, som går direkte til TV-aksjonen søndag 19.oktober.

Gravid da hun løp
Programleder for showet var stilettdronning, Terje Schrøder fra Great Garlic Girls. Da han fikk vite at en av jentene som deltok i stilettløpet var gravid da hun løp ble det utdeling av en trøstepremie for den dristige innsatsen:

- Det blir et gavekort på 250 kroner. Kjempeapplaus folkens!

Vant gavekort på 10.000
Ingrid Loftheim holdt løpet ut og vant dermed et gavekort på 10. 000 kroner:

- Det er helt sykt! Jeg gleder meg til å bruke gavekortet, men har ikke tenkt på hva jeg skal bruke det på enda. Det er jo masse fint her. Jeg har allerede gitt 150 kroner til Blå Kors, men kanskje det blir noe mer også, sier hun fornøyd.

Sprek vinner
Stiletthæl-vinneren forteller til biipMag at hun tror hennes store interesse for håndball var grunnen til at hun greide å vinne:

- Jeg spiller mye håndball og i denne konkurransen er det helt klart en fordel å være vant til å trene. I tillegg er jeg ganske eksplosiv fra før.

Ingrid forteller også at hun har fått god trening i å løpe i høye hæler:

- Jeg pleier jo å løpe hjem fra byen på høye hæler, forteller hun.

Se bilder fra stilettløpet her:

1043

Siste fra biipMag: Gå til forsiden her.