Gå til sidens hovedinnhold

- Oj, ble det feil nå?

Full forvirring da TVNorge kåret «Grease»-vinneren.

(SIDE2): Det gikk vilt for seg da vinnerne av TVNorges «Grease»- konkurranse ble kåret.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

- Jeg hørte navnet mitt og jublet høyt av glede før jeg plutselig ble skikkelig usikker. Hadde jeg jublet feil nå? Var det egentlig Nicoline som vant, forteller Sofie om øyeblikket det ble klart at det er hun som får hovedrollen som Sandy i den nye oppsetningen av suksessmusikalen «Grease».

Se bilder nederst i saken!

Les også:Her er Sandy og Danny!

Sterk konkurranse
Mossingen Sofie sang duett sammen med medkonkurrent og barndomsvenn Kai Thomas Ryen Larsen, men det var altså sammen med Bjørnar Reime Erlandsen at gikk hun av med seieren.

- Jeg og Kai Thomas kjenner jo hverandre så godt og han er så utrolig talentfull. Dette er garantert ikke det siste vi ser av ham, forsikrer hun Side2 om.

- Samtidig er Bjørnar en helt annerledes artist som jeg gleder meg veldig til å jobbe med. Det blir noe helt nytt og friskt.

Bjørnar selv er også veldig fornøyd med motspilleren i den forestående musikalen. De to har bare to uker å gjøre seg klare på, før premieren den 20. november.

- Det skal gå helt fint, forsikrer Bjørnar.

- Det kommer til å bli et helt forrykende show, det vet jeg allerede. De andre i produksjonen er så utrolig proffe at de kommer til å bære oss fram, samtidig som vi kommer til å stå på som gale for å bli klare.

- Her i Grease på TVNorge har det vært mye sang. Nå blir det mer teater, og det er det jeg virkelig kan, sier han.

Forskjellen blir rimelig stor fra TV-produksjon på Christiania Theater til forestillingene foran 5500 tilskuere på Oslo Spektrum, og Bjørnar er ganske spent.

- Forskjellen blir som himmel og helvete, ler han.

- Her er det så lunt og intimt og TV-aktig, mens der er det bare enormt.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Stor heiagjeng
Bjørnar var også den som hadde den desidert største heiagjengen under «Grease»-finalen. Både kjæresten og kompisene var der for å støtte Hønefossingen.

- De er så fete, jeg elsker å ha dem her, sier vinneren om kompisgjengen som hadde møtt opp med store bannere og spesiallagede T-skjorter. Også Bjørnars foreldre var til stede og faren hans Vemund Erlandsen, innrømmet at han nok hadde felt en tåre eller to i løpet av serien.

- Det er bare stort, det er helt uvirkelig, forteller Erlandsen om sønnens seier og avslører at de kjøpte billetter til teaterforestillingen for lenge siden.

- Ikke fordi vi visste at han kom til å vinne. Det kan man jo aldri vite, men vi ville jo se den uansett da, sier han og påstår at det ikke har vært så mange tårer hittil i dag.

- Men mamma sitter helt sikkert å hylgriner, spår Bjørnar selv, noe far humrende kan bekrefte.

Også Sofies mor, Torny Bjerketvedt er sprekkstolt av datterens seier.

- Endelig altså, endelig så har hun fått det til, jubler hun.

- Hun har jobbet så hardt for dette, legger hun til.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

To uker til stjerner
Grease-regissør og dommer Tom Sterri er den som nå tar over. På to uker skal han transformere Bjørnar og Sofie til fullbefarne musikalstjerner.

- Jeg gleder meg masse til å begynne å jobbe med disse to. Sofie er klar, det kan du se på henne.

- Nicoline er flott, men hun er ung og har fremtiden foran seg. Sofie har en fantastisk musikalstemme, som er noe annet en alle de popstemmene du hører så ofte. Hun har en stemme som kan gå fra sang til teater på et blunk, mener han.

«Grease» har premiere på Oslo Spektrum den 20. november. Det er satt opp syv forestillinger.

1144

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Reklame

Strømsjokket: Spotpris 77,72 øre - fastpris 24,90 øre

Kommentarer til denne saken