(SIDE2:) - Målet er å bli like god som Terje Schrøder til å gå på høye hæler, strålte Triana Iglesias på vei inn på Great Garlic Girls sommerpremiere på Chat Noir.

- Jeg så showet i høst og syntes det var kjempebra. Gleder meg! sa hun til Side2.

Sko deg som Triana - les her: Sesongens hotteste sko

Mens alle andre teateroppsetninger flytter ut av hovedstaden om sommeren, har Chat Noir valgt å sette opp to show i sommer: humor-/sang-/danseshowet til Show Off som har opptrådt i Larvik de to siste årene, og showet Starflight med Great Garlic Girls.

Mer fra Side2.no: Sjekk forsiden nå!

- Dette er jo omtrent den eneste forestillingen som går nå, alt annet er ute av byen, sa en nygift Henning Holstad, som hadde med seg kona Katarina på premieren.

Se bilder nederst!

Misunnelig
- Jeg synes de er så flotte som damer, og er litt misunnelig på bena deres, sier Kathrine Sørland, som ankom sammen med «Norges styggeste rom»-kollega Halvor Bakke.

Tre tiår med drag
Great Garlic Girls har siden 1981 stått på scenen med sine kostyme-, dans- og musikknumre. Fram til 1992 besto «Great Garlic Girls» av Olav Klingen, Johnny Nymoen og Terje Schrøder. Olav Klingen måtte slutte i 1992 da en ulykke satte en stopp for hans karriere. De to andre er fortsatt aktive med Dean Erik Andersen som den tredje av gruppas «drag queens».

Les: Kjendisene elsker Great Garlic Girls

Chat Noir
I november dukket gruppen opp på Chat Noir for første gang.

Les: - Sjekk den dama!

- Vi gleder oss veldig. Great Garlic Girls har alltid hatt en drøm om å få spille på Chat Noir. Nå har vi spilt på Broadway i to år og reist rundt hele verden, men vi har aldri fått spilt på Chat Noir. Det er jo litt morsomt, men sannheten er at vi har ikke hatt mulighet til å spille i Oslo de siste 5-6 årene. Det er både fordi markedet er så tøft og fordi det har kostet for mye å leie et teater, fortalte Terje Schrøder til Side2 på «Starflight»-premieren i november.

Les: - Vi blir med i regjeringen, Siv!

2146