Gå til sidens hovedinnhold

Hva skjer med George?

For «Grey's Anatomy» er det mer drama bak kameraet enn foran.

(SIDE2:) Det har stormet friskt rundt den amerikanske legeserien den siste tiden.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Først ble det klart at Brooke Smith, som spiller Dr. Hahn, ikke får være med lengre, og i går ryktes det om at en annen av hovedrolleinnehaverne skulle få sparken grunnet krangling og vanskelig oppførsel.

Les mer:
Må hun gå fra Grey´s Anatomy?
Får flere sparken?

Senere på kvelden meldte flere bloggere og nettsteder, blant annet Defamer.com, at T.R. Knight, som spiller George O'Malley, hadde stormet ut av innspillingen i sinne for så å nekte å noen gang komme tilbake igjen.

- Sint
- Han har ikke vært med på manusgjennomlesninger siden episode to (av sesong fem). Han er sint og ulykkelig og synes at handlingen er teit, påsto en «kilde» på bloggen Crazy Days and Nights, som var den første til å slippe historien.

- Han har sagt farvel til frisøren og sminkefolka i forrige uke, og sier selv at han er ferdig og har sluttet. ABC har ikke løst ham fra kontrakten og produsenten Shondra Rhimes har ringt ham, men han hadde ingenting han ville si til henne, fortsatte informanten.

Oppspinn?
I dag melder derimot flere medier at ryktene om det abrupte avgangen er oppspinn, men at det faktisk er sant at Knight vil slutte.

- Nettverket nektet å kommentere ryktene, men en kilde forteller oss at skuespilleren fortsatt kommer på jobb, i hvert fall foreløpig, hevder LA Times.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Knights manager hevder også overfor avisen at ryktene er «bare oppspinn», men nektet å uttale seg om hvorvidt stjernen akter å slutte i serien.

Ryktene vil ha det til at Knight er sur både fordi han i den siste sesongen har fått lite spilletid, og for at det tok så lang tid før produsentene fordømte uttalelsene fra medskuespiller Isiah Washington, som kom med nedsettende uttalelser om Knights seksuelle legning.

Mest sett
Det var i fjor at Washington kalte den homofile skuespilleren «en faggot», en uttalelse som kostet skuespilleren jobben.

Motivasjonen er i hvert fall uklar om ryktene skulle være sanne. «Grey's Anatomy» er fortsatt USAs mest sette serie blant 18-49 åringer.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Reklame

Her får du munnbind levert helt hjem

Kommentarer til denne saken