(LXUS.no) Hvor pent det er kan diskuteres, men den glorete tannpynten kjent som grill har vært et populært motetilbehør blant rappere og andre oppkomlinger med for mye penger mellom hendene og tennene de siste årene.

LES OGSÅ:
Verdens dyreste kjole
Gull-mat for bortskjemte ganer

Men når nedgangstidene ligger over deg som et vått ullteppe, ser det passe teit ut å stå i køen hos Nav med kjeften full av bling. Så om du føler for igjen å vise frem din hvite perlerad og legge igjen gull- og diamant-gebisset på baderomshyllen har vi gode nyheter til deg.

Annenhåndsverdi

Porcello Estate Buyers i USA har laget nettsiden Sell Your Gold Teeth for tidligere bling-elskere i pengeknipe - akkurat i en tid da folk gjør desperate ting for å spe på arbeidsledighetstrygden.

- Å selge gulltennene eller kronene dine er en glimrende måte å hente hjem en ekstra slant til deg og familien på i disse finanskrise-tider, sier sjefen selv, Mark Porcello.

Det var da prisene på gull skjøt i været for omtrent et år siden at wannabe-rappere verden over fant ut at de kunne tjene en slant på å selge grillen. De fleste gullplomberinger i tanngarden er så små at de ikke er særlig ettertraktede på gullmarkedet, men grillene er designet for å dekke tennene og er dermed ofte tyngre og mer verdifulle.

Har du et luksustips? Send det til LXUS!