(LXUS.no) Å grille på en varm sommerdag er alltid helt gull. Det synes i alle fall verden mest grillglade folkeslag, australierne. Derfor har australske Beefeater har laget en grill i gull.

LES OGSÅ: Rockekokkenes beste grilltips

Vi tviler sterkt på at det edle metallet egner seg særlig godt til grillformål, ikke minst da risikoen for hagetyveri øker betydelig.

LES MER OM LUKSUS OG LIVSSTIL PÅ www.LXUS.no

Skulle du være interessert i 24 karats gylne grilløyeblikk får du denne for 12.500 amerikanske dollar.

Andre designgriller har du her:

Eva Solo

Her er en lekker grill du ikke trenger å skjule etter middagen. Eva Solo har hentet inspirasjon fra verdens enkleste grilldesign: Oljetønna. Resultatet er denne stramme sylinderen i børstet stål. På innsiden er en bøtte med håndtak som gjør det lett å tømme den for aske.

Les mer her

Jeppe Utzon

Den danske designeren Jeppe Utzon har tegnet denne stilrene grillen for Elektrolux. Den finnes foreløpig kun på det australske markedet. Det skyldes kanskje at Jeppe er barnebarnet til arkitekten bak det kjente operahuset i Sydney.

Les mer her

Piet Hein

For de mer minimalistiske av oss har Piet Hein denne stramme lille grillen. Den firkantede stilen står i strak motsetning til kulegrillene som står i annenhver hage i ethvert boligfelt.

Les mer her

Grillworks

Denne 20 tommers røffe grillen kommer fra amerikanske Grilley. Et robust dreiehjul gjør at du kan tre på en hel liten gris. Da er det bare å hive sammen en marinade og invitere på en texas-style grillfest.

Les mer her

Viking

Denne grillen slekter litt på R2D2 (Journ anm: Fra Star Wars), men den stålbørstede overflaten gjør likevel at den gir verandaen et løft.

Les mer her