Gå til sidens hovedinnhold

Grindheim klar til Odd-kampen

ULLEVAAL STADION (vif.no): Vålerenga gjennomførte lørdag den siste treningen før søndagens hjemmekamp mot Odd Grenland. Til en forandring trente Vålerenga på kamparenaen, og der ble det klart at Christian Grindheim rekker kampen.

Det var i forbindelse med Barnas Dag at Vålerenga trente på Ullevaal Stadion denne varme lørdagen.

- Ting ser greit ut, alle er klare for kamp, og dermed kan vi velge fra hele troppen i forhold til hvem vi stiller med mot Odd Grenland, sier Petter Myhre til vif.no.

Det betyr at det eneste usikkerhetsmomentet før kampen, kaptein Christian Grindheim, også rekker kampen. Det er gode nyheter for Vålerenga som sårt trenger tre poeng på søndag. Det gjør også motstanderen Odd Grenland.

- Jeg forventer at vi skal ut å styre i morgen, og være det førende laget. Vi har hjemmebane, og vi har ansvaret for å ta tak. Vi går selvfølgelig for tre poeng, men må få kampen dit vi vil via engasjement, stor bevegelse og høyt balltempo, forklarer Myhre.

Forventer lite rom
Vålerenga spilte en god spillemessig kamp før landslagspausen, men det ville seg ikke foran mål. Myhre tror ikke det skjer igjen.

- Spesielt første omgang mot Fredrikstad var bra, da fikk vi til angrepsspillet vårt brukbart bortsett fra avslutningene. Skaper vi like mye som vi gjorde der nede, er jeg sikker på at vi scorer noen mål mot Odd, sier han.

- Jeg forventer at Odd vil ligge lavt og gjøre det vanskelig for oss. De vil nok gjøre som de har gjort de siste åra på Ullevaal, satse på kontringer og dødballer. Da blir det spesielt viktig med høyt balltempo.

I forbindelse med den nevnte landslagspausen, har det vært skralt med spillere på Vålerenga-treningene, men de har prøvd å løse det til det beste.

- Spesielt den første uka var det veldig få på trening, og da ble det mye småbanespill og terping på individuelle detaljer. Fra torsdagen denne uka har vi så å si hatt alle tilbake. Men, selv om vi har vært lite folk, føler jeg vi har fått gjort det vi skal med de som har vært her, sier Myhre.

Trenerteamet har enda ikke plukket ut de 11 som starter søndagens kamp, men laget får du først og eksklusivt via vår nyhetstjeneste på SMS. Les mer på våre mobilsider .

Troppen mot Odd Grenland: 1 Arni Gautur Arason, 30 Øyvind Bolthof, 3 Allan K. Jepsen, 5 André Muri, 6 Freddy dos Santos, 7 Daniel Fredheim Holm, 8 Sebastian Mila, 9 Jørgen Jalland, 10 Jan Derek Sørensen, 11 Morten Berre, 13 Jarl André Storbæk, 17 Mohammed Fellah, 18 Rune Lange, 19 Christian Grindheim, 21 Alexander Mathisen, 22 Ronny Johnsen, 24 Kjetil Wæhler, 27 Glenn Roberts.


Reklame

Nå er United-legenden ambassadør for norske fans