Gå til sidens hovedinnhold

Grønne miljø-drakter mot Aalesund

Se Doffen prøve miljø-drakta på VIF TV

5. juni arrangeres Hafslunds Miljøfestival for barn i Frognerparken. I den forbindelse skal Vålerenga spille med grønne drakter mot Aalesund på søndag 16. mai.

De to siste årene har Vålerenga spilt med CC9 og CC8 på brystet, i stedet for Hafslund-logoen, for å promotere klimakonferansene som har vært holdt på Hafslund Hovedgård i Sarpsborg. Barnas Miljøfestival på samme sted i fjor hadde over 12.000 besøkende.

- Vi gjør dette stuntet for å promotere miljøfestivalen vår hovedsamarbeidspartner arrangerer. Dette er en festival vi selvfølgelig støtter fullt ut, forklarer kommersiell leder Søren Eriksen til vif-fotball.no.

- NFF har gitt oss dispensasjon til å bruke en annen drakt enn vår vanlige hjemmedrakt, noe vi setter stor pris på.

- Hvordan tror du våre supportere vil reagere?

- Våre supportere vet at vi har lange tradisjoner sammen med Hafslund og jeg regner ikke med at de er negative til at vi setter fokus på miljø og klima. Samtidig tror jeg de er vel så opptatte at vi vinner kampen slik at Kjetil Rekdal må gå med bøyd hode i 17. mai-toget i Ålesund, svarer Eriksen.

Mange kjente fjes

Miljøfestivalen arrangeres på et område på 60.000 kvadratmeter, like stort som seks ganger gressmatta på Ullevaal stadion.

- Gjennom lek, moro og aktiviteter vil vi sette fokus på de klimautfordringene vi står ovenfor. Miljøfestivalen vil ha over 100 ulike aktiviteter som skal bidra til læring om hvordan vi skal møte disse utfordringene på en god måte, forteller konserndirektør for kommunikasjon i Hafslund, Karen Onsanger.

En rekke kjente fjes dukker opp på miljøestivalen, og flere kjente artister skal opptre. Jaa9 & OnklP, Tone Damli Aaberge, Celine & Malin, A1, Madcon og den norske Grand Prix-vinneren Didrik Solli-Tangen er noen av disse. Også Vålerenga-spillerne stiller i Frognerparken.

- Vålerenga er med på å trekke barna til festivalen og til å skape oppmerksomhet rundt arrangementet. Når vi gikk til spillerne med spørsmål om de ville være med på dette, fikk vi ikke noe annet enn positive tilbakemeldinger. Det betyr veldig mye for oss at vi kan samarbeide på også denne måten.

Se Doffen prøve miljø-drakta på VIF TV

Pressebilde

Klikk her for høyoppløseslig bilde av drakta

Bildet kan brukes fritt av pressen til saker om drakta. Bildet skal krediteres VIF Media.

Reklame

Nå er det salg på våre grillfavoritter

Kommentarer til denne saken