HTML EMBED

Julebordssesonger er i full gang, og det er sørgelig å se at såpass få mennesker er i stand til å knyte en skikkelig slipsknute. Her i Side3 mener vi at det er den doble Windsoren som ser penest ut på grunn av knutens symmetri.

Videoen i toppen av denne saken viser i detalj hvordan knuten knytes, så det er bare å lagre sida i dine favoritter.

Alternative knuter

Om ikke en dobbel Windsor er slipsknuten du vil ha, er det hovedsakelig tre knuter til som er aktuelle:

Klikk på lenkene over for å se hvordan knutene knytes.

Firstegknuten er den enkleste og den mest brukte av alle slipsknuter, som navnet sier er knuten klar på fire steg. Både enkel og dobbel Windsor krever ni steg, men når du først står der foran speilet er det vel egentlig ett fett om du bruker 1 eller 2 minutter på å knyte slipset.

Fargen betyr noe

Både farge og mønster på slipset forteller noe om deg, og hvem vet vel dette bedre enn Playboy? Her er The Smoking Jackets slipsfargeguide:

  • Svart - stort sett bare brukt i veldig formelle anledninger, som bryllup og begravelser.
  • Rødt - symboliserer makt, lederevne og lidenskap.
  • Blått - står for ro og fred, med mindre du er Chris Brown.
  • Gult - kan bety utstråling og vitalitet, men også du er en feiging. Mulig du har større problemer enn valg av slipsfarge dersom du bruker slipset til å uttrykk hvor redd du er...
  • Grønt - penger. Selvsagt. Og vekst. Men mest penger.
  • Brunt - jeg er superkjedelig. Ikke se på meg en gang, så kjedelig er jeg.

Det er ingen som vet hvorfor det er slik, men stipete slips er det som gjelder. Det utstråler makt. Om en overfører den tanken til naturen skulle det bety at zebraen er det råeste dyret på savannen. Noe det ikke er. På en annen side er det ingen som kødder med rød- og svart-stripete slange...