Gå til sidens hovedinnhold

Her er dine nye nettfavoritter

Det finnes tusenvis av norske nettsider. Vi har plukket ut 20 som fortjener plass i din favorittliste.

Det finnes utrolig mange nettsider i Norge, men som oftest er det kun de største som får besøk. Under har vi samlet 20 norske nettsider som fortjener mer besøk enn de har i dag. Har du andre gode tips tar vi gjerne imot disse i kommentarfeltet under.

1. Dagsdato
Det finnes sider som gir deg mye informasjon på ett sted, og så finnes det denne. Her får du så mye informasjon på en enkel side at det knapt kan sammenlignes med noe annet. Et bokmerke du virkelig bør ha.

2. Kjerringråd
Trenger du tips om kviser, vorter, forkjølelse, munnsår, sopp eller hodepine? Dette er siden for deg som ønsker enkle råd fra naturmedisinen.

3. Bilinform
Det er to ting med denne siden som er merkelig: Det første er at du kan spørre en bilmekaniker helt gratis. Det andre at siden er ofte oppdatert med mye nyttig informasjon. Begge er selvfølgelig svært positivt.

4. Alleaviser
Er det langt til nærmeste Narvesen? Liker du å lese forsidene på norske aviser? Ta en tur innom denne siden og få en god oversikt over norske og internasjonale aviser. Knuser veletablerte startsider med god margin. Sjekk også vår oversikt over alle nyhetene fra de siste 48 timene.

5. Oslosurf
Det finnes flere gode guider til forskjellige steder i Norge, men ingen er bedre enn Oslosurf. Selv etablerte konkurrenter fra store medieselskap har problemer med å nå opp til dette nivået.

6. Trim
Det finnes mange gode sider om trening i Norge, men trim.no er en av de aller beste der ute når det gjelder å komme med oppdaterte nyheter og tips, slik som også Side2 helse gjør. Siden har også mange artikler om Gud og tro sammen med trimtipsene, og selv om blandingen kan virke merkelig noen ganger går det som regel greit.

7. MC24
Er du ute etter nyheter om motorsykkel er dette nettstedet du så absolutt bør besøke.

8. Akvaforum
Har du fisk i akvarium? Da er dette siden du bør besøke. På deres forum og i artiklene på siden finner du tipsene du ønsker. I tillegg kan du finne annonser og oversikt over aktiviteter. Her kan du altså faktisk finne Nemo....

9. Gjerrigknark
Kanskje den mest kjente siden på denne listen, men likevel et godt tips for alle som ønsker gode tips til hvordan man kan spare penger på et litt lavere nivå enn hos Nettavisens din økonomi.

10. Hest
Vi skal ikke bruke floskelen om at hest er best, men denne siden har nok det som utgangspunkt. Hvis det er noe om hest du ikke finner på denne siden har du ikke lett godt nok.

11. Nybaktmamma
Gode sider for gravide er det flere av i Norge, men nybaktmamma.com er en av de få som er opptatt av deg som akkurat har blitt mor. Du finner også snartgravid og snartMamma fra samme siden.

12. Barnevognguiden
Å velge barnevogn kan være vanskeligere enn å velge bil, og da er dette en perfekt side for deg. Barnevognguiden gir deg tips og nyheter om barnevogner. Verken mer eller mindre.

13. Teoritester
Skal du ta førerkort eller lurer du på om du fortsatt husker all teorien? En tur innom denne siden gir deg gratis tilgang til fulle prøver. Se hvor mye du klarer og ta turen innom Nettavisens bilsider etterpå for å finne ut hvilken bil du skal kjøpe.

14. Wetski
Riktignok er dette stort sett kun en sommeraktivitet her til lands, men denne siden er likevel oppdatert blant annet gjennom sitt glimrende forum. En side for alle som liker vannlek.

15. Dyrenett
En god side for deg som er interessert i dyr, enten det er hunder, katter, fugler, gnagere eller fisk.

16. Hjelperdeg
Trenger du hjelp til noe innenfor data? Hos Hjelperdeg finner du mange gode brukerveiledninger bak det litt forvirrende designet.

17. Siterte sitater
En side du ikke har så utrolig mye bruk for - bortsett fra de gangene du ikke helt klarer å få sagt det selv. Ordtak og sitater i tusentall.

18. Farmors oppskrifter
Er du lei av at alle oppskrifter er avanserte retter med krydderblandinger ut av denne verdenen? Da er dette siden for deg. Enkle oppskrifter fra tradisjonell matlaging.

19. Ida Wulff
En av de beste bloggene i Norge som viser hvordan man kan bruke mediet til å lage sin egen mediehverdag.

20. Champion Online Manager
Et fotballmanagerspill på nett? På norsk? Ja, her er det.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien

Kommentarer til denne saken