(SIDE2): Her er et knippe av Side2-testene vi synes har vært best og mest moro å gjennomføre. Rekkefølgen er tilfeldig:

HYPNOSE MOT SJOKO-SUG:
Hypnose er en form for midlertidig svekkelse av den kritiske sansen. Du blir ikke ubevisst eller faller i søvn, men er mer mentalt bevisst og sansene blir skarpere. Vi testet hypnose mot søtsug, og da spesielt for å bli kvitt uvanen av inntak av Smash og Solo. Les hele saken: Hypnotiser bort sjokoladesuget

AQUADETOX:
AquaDetox er som navnet tilsier utrensing gjennom vann. Ved hjelp av fotbad med temperert vann og en e-spiral som sender ut lav frekvens som skånsomt flyter gjennom kroppen og stimulerer cellene stimuleres kroppen bioenergetisk til å rebalansere seg selv.
Les hele saken: Kickstart slankekuren med detox

MOT CELLULITTER:
Vi har testet massasjen som skal fjerne cellulittene for alltid. Dette er en anti-cellulittbehandling ved hjelp av bindevevsmassasje, kopping og segmentmassasje.
Les hele saken: Kna bort cellulittene

INFRARØD SAUNA:
Infrarød Sauna lover å gi deg bedre nattesøvn, mer energi, bedre livskvalitet, mer bevegelige ledd og slankere kropp.
Les hele saken: Svett bort fem kilo

GULLMASKE:
Et av Hollywood-kjendisenes triks er å legge gullmaske før den røde løperen. Den forebygger aldringsprosessen og gir huden glød.
Les hele saken: Masken som gir deg kjendisglød

BODYANALYSE:
Bodyanalyse gir deg svar på balansen av fett, vann og muskler i kroppen din. Ikke bare de ulike verdiene, men også hvor på kroppen du bør få mer muskler eller ta av deg noen kilo/legge på deg.
Les hele saken: Vi testet fettbalansen

KAVIAR MOT RYNKER:
Kaviar-behandling med kollagen skal hjelpe mot ødelagt, tørr og dratt hud med linjer.
Les hele saken: Vi testet kaviar på huden

LULUR:
Lulur-behandlingen gir kroppen en spesiell glød, utsetter aldringsprosessen, styrker immunforsvaret, er rensende og drenerende. Vi testet det tradisjonelle ritualet, som opprinnelig kommer fra Indonesia.
Les hele saken: Kvinners eksotiske nytelse

KOPPING:
Kopping er en kinesisk massasjeform som skal øke blodsirkulasjonen og gi flyt av energi, redusere smerte og stivhet i muskulatur og i vonde triggerpunkter. Kopping drenerer også vannansamlinger og renser ut avfallsstoffer. Dette gjøres ved hjelp av kopper som settes på kroppen og danner et vakuum.
Les hele saken: En smertefull nytelse

TAEKWON-DO:
Dette er en koreansk kampsport med fokus på slag og spark. Man trener også frigjøringer og realistisk selvforsvar. Taekwon-Do står for kunsten i fot og håndkamp. Side2 testet treningsformen og fikk smaken!
Les hele saken: Farlig kamp-trening

KLATRING:
Sportsklatring inne. På «Klatreverket» fins både struktur-vegg, vertikal vegger, sva-vegg, buldrevegg og rappeleringsvegg. Her kan både nybegynneren og den avanserte klatreren kose seg i enorme lokaler. Vi testet tre ulike klatrevegger med ulik vanskelighetsgrad.
Les hele saken: Tjukk, svak og redd

BOSU:
BOSU står for Both Sides Up og er en halv gummiball som kan brukes på begge sider. Treningsformen på ballen gjør at du får trent både styrke, utholdenhet, balanse og stabilitet.
Les hele saken: Trening for folk med baller

Sjekk vår helse - og treningsseksjon her.