Gå til sidens hovedinnhold

Sporty alternativer til helgen

Dansekurs eller puddersnø i bakken? Vi gir deg de sporty og alternative aktivitetene denne helgen.

(SIDE2): Er du klar for å finne på noe, men være sunn i tillegg? La deg inspirere av noen av våre tips under.

Pudder i bakken!
Vår reisejournalist Anders Røeggen mener det fortsatt er rom for å spenne på seg skiene!

- Mange tenker på våren, men alpinsesongen er på ingen måte over. Skiinfo melder om at over 50 skianlegg i Norge fortsatt har en meter eller mer snø i terrenget ved toppstasjonen. Dermed skulle det være enkelt å komme seg til et passende skisenter den kommende helgen. Når det kommer til snømengder ligger Røldal og Stryn på topp, med nærmere 5 meter. Les hele saken her.

Her finner du informasjon fra Skiinfo.

Kom i gang med personlig trener
Ring i dag og avtal en halvtime med personlig trener i morgen. Det tar ikke lang tid heller. SATS har startet opp timen «PT 30» som ifølge kjeden selv er en supereffektiv halvtime med Personlig Trening. I 30 minutter har du en egen dedikert trener som hjelper deg å gjøre den treningen som er viktigst for deg og den tiden du har til trening mest mulig.

Side2 har troen på at akkurat den halvtimen vil få deg ut av sofaen og inspirasjon nok til å fortsette treningen.

Sandefjord Open - Fitness
For 17. gang arrangerer Geir Hansen Sandefjord Open.

Det starter lørdag med Bodyfitness Damer DEBUTANT, skriver iform.no. Sjekk ut programmet her.
Om du ikke egentlig er fitness-interessert så kan du jo bare gå for underholdningens del. Man skal ikke undervurdere underholdningsverdien i så mange solariumsbrune, glinsende muskelbunter i tanga samlet på ett sted.

Drop In Yoga
Helger er en ypperlig anledning til å begynne med yoga. Du har tid, mulighet og har sovet ut. Dessuten går det nesten alltid et yogakurs eller en drop-in time du kan være med på.

Sjekk timeplanen til ditt nærmeste yogasenter. Her er noen yoga-alternativer du kan sjekke. eller finn ut om ditt treningsstudio har mindbody-timer i helgene.

Aking er gøy!
Det er mye moro man kan gjøre med snø og aking er en av dem. Hos akeforeningen kan du sjekke hvor det er best å ake og du kan også leie akebrett. Foreningen arrangerer i tillegg turer for firmaer. Sjekk ut: Akeforeningen i Oslo

Tango for to
Har du og kjæresten snakket om å ta det salsakurset i over et år nå? Kanskje vil du bare danse litt med en venninne eller dra alene også. Helger er perfekte til å gå på dansekurs og som regel er det alltid plass også.

Sjekk ut: www.baardar.no

Prøvetime på helsestudio
Hvis du er medlem allerede så finn ut om yndlingstimen din går i helgen også. Hvis ikke så ta en prøvetime med noe helt nytt på treningsfronten.

Vi liker for eksempel disse timene fra Elixia og SATS:

Het trening til afrikanske rytmer
Bli med på Kill Bill-trening
Bli sprek på en måned
Bli med på treningsdisco

Og hvis du tenker på å bli medlem et sted kan du sjekke ut hvor du trener billigst her.

Her trener du billigst

Møt en Inka-Indianer
Om du vil lære mer om healing arrangeres det kurs i Inka tradisjoner i Oslo denne helgen hvor du kan møte to av de eldste og mest kjente Inka sjamaner fra Peru! Lær direkte fra kilden hvordan de gjennomfører sine forskjellige healing tradisjoner høyt oppe i Andes fjellene, skriver altnett.no.
Les mer på altnett.no.

Bli kjent med byen
De fleste av landets store byer har byvandring. Det er et ypperlig valg dersom du vil røre kroppen samtidig som du lærer masse om den byen du bor i.

For Oslo sjekk ut: Oslo-turer

For Stavanger sjekk ut: Stavanger Byvandring

For Bergen sjekk ut: Byvandringer i Bergen

For Trondheim sjekk ut: VisitTrondheim AS

Litt kultur
Hvert år arrangeres det teaterfestival for studentteatrene i Bergen, Trondheim og Oslo. I år er det Oslo sin tur til å arrangere. Det blir improvisasjon og regikurs, teatermaraton, forestilling, impro-bykamp og mye mer.

For billetter kan du sjekke ut denne siden.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

LES MER OM HELSE, TRENING OG VELVÆRE HER