Gå til sidens hovedinnhold

Storbytips Praha

Vi ba dere sende oss de beste tipsene til deres favorittby og her er tipsene fra Praha.

HTML EMBED

Lesernes Praha

Hilde Røttereng

Praha er en av mine fremste storbyfavoritter, et vell av severdigheter, masse historie gjør turen lærerik for store og små. Vi besøkte et fonteneshow, meget spektakulært, de har musikk i forskjellige temaer. Vi var på Queen-showet. En opplevelse vi stadig snakker om og som vi ALDRI glemmer!!

_________

Pia Sofi Sotkajærvi

Min storbyfavoritt er uten tvil Praha. Det er en by jeg har forelsket meg hodestups i. De har så mye vakkert å by på. En litt morsom ting vi oppdaget da vi var der var leketøymuseet som ligger like ved slottet. Der finner man blant annet en nydelig utstilling av Barbiedukkens historie, fra starten og helt fram til i dag.
Cirka en time utenfor byen finnes en liten plass kalt Kutná Hora. Der er det en katedral som virkelig tok pusten fra meg. Nydelig og absolutt verdt turen. I tillegg har de et beinkapell man bare MÅ få med seg. Et lite kapell som er innredet med blant annet lysekroner laget av beinrester av mennesker. Helt fantastisk!

_________

Henny Enger Græsmo

Min favorittby er nok Praha. Jeg har vært her bare en gang, men så flott. Gå og rusle over broen, gå på konsert på kvelden. Nyte deilig mat og drikke og selvfølgelig ha med sin kjære mann.

Har du andre gode tips til Praha, skriv en kommentar under eller send oss en mail.

Kommentarer til denne saken