(YEYE): Det er sommer, sol og varme, og brunfargen har begynt å vise seg. Yeye tipser deg om hva du burde gjøre for å utnytte din solbrune hud på best mulig måte!

1: Vis litt hud!
Tips nummer én når du skal vise fram brunfargen, er naturligvis å vise hud. Med varmen som er nå er det ren tortur med lange jeans, så finn den lengden som passer deg! Shorts og skjørt er både behagelig og fint nå, og har du ikke brukt årets sommerkjole ennå, er det på tide!

Hva er dine sommerfavoritter? Kommentér under saken!

Alle ser fine ut med litt brunfarge på kroppen. Det er ikke alltid så gøy å vise seg fram i starten av sommeren, da hver centimeter av kroppen er melkehvit - men uti juli burde du ha fått litt farge, og har den ikke vist seg ennå er det lov til å jukse litt.

2: Tenk farger!
Vit det med én gang - farger som svart og grått er nedprioritert nå. Grått kan gå, men da kun sammen med andre farger! Har du fått sommergløden kan du fråtse i farger, alt fra duse pasteller til knæsje neonfarger. Glem bare ikke at farger som post-it-gul aldri er særlig flatterende, med mindre du har en seriøs brunfarge (og heller da er det ikke særlig fint).

I år er korall en av de hotteste sommerfargene, så du burde investere i minst én ting i denne fine fargen. Og som vanlig er turkis en trofast sommerslager - det går aldri av moten! Og føler du deg dristig (og har guts til det), er en knæsj fuksia-rosa bikini på topp av hot-listen.

3: Bling-bling
Ja, nå har du lov til å tenke bling! Gull og sølv, flotte smykker, statement-vesker - la tilbehøret rocke antrekket ditt! Det blir ikke hottere enn tilbehør i gull, sølv og metaller i sommer. Du har lov til å finne frem prinsessen i deg!

Prøv å finne fram det du har av gull eller sølv - smykker, kjeder, armbånd, ørepynt, vesker og sko. Har du en tunika eller sommerkjole i ensfarget korall eller turkis for eksempel, kan du gå fra strand til bar på null komma niks - bare legg til tilbehøret, og du er der med en gang!

4: Naturlig eller yndig oppsatt
Om sommeren er det lov å la håret henge rett ned for ultimat sommer-, sol- og strandfølelse. Men alle som har lengde på håret vet at det kan være uutholdelig i varmen. Så skaff den en søt liten hårbøyle eller et kult hårbånd, så kan du se forberedt ut - selv om du er på stranda!

Finn en hårbøyle (gjerne gull/sølv!) eller et hårbånd som matcher det meste, og viktigste: altså bikinien og yndlingstunikaen/strandkjolen. Dermed setter du håret opp i en enkel knute eller hestehale, og du ser flott ut med én gang. På kvelden kan du bare ta ut strikken!

5: Nesten naken
I sommer skal du ikke tenke for mye på sminke - solen gjør sitt for å ansiktet ditt, og foundation er bare tull. La huden puste, og trenger du noe, kan du ta et lett strøk med solpudder for en gyllen glød. Ellers holder vannfast mascara og litt lipgloss lenge når du skal på stranda.

På kvelden, derimot, kan du prøve deg på en av sesongens største trender: knæsj sminke. Hva med azurblå øyenskygge? Eller oransje leppestift? Det gjelder å slå til (hvis du tør)!

Siste nytt fra Yeye: sjekk forsiden!