(SIDE2): Iselin Michelsen (21) i «Paradise Hotel» har fått gjennomgå for sine uttalelser flere ganger, men denne gangen har hun fått pris. Iselin og hennes hummer- og rekehistorie er nemlig stemt fram som Årets TV-øyeblikk.

Hør fortellingen øverst i artikkelen.

Fortellingen ble godt mottatt både av de andre deltakerne på hotellet, og også av TV3 selv, som valgte å visualisere historien. Da den så ble nominert til Årets TV-øyeblikk i april, var det en glad Iselin Side2 snakket med.

- Det er kjempemorsomt. Jeg visste ikke at historien ville bli så populær, men det er helt sinnssykt og det tar jo litt av, sier Iselin.

Er du enig i at dette er årets TV-øyeblikk? Si hva du mener i kommentarfeltet nederst i artikkelen.

- Vi fikk inn 17.000 stemmer. Omtrent halvparten som har avgitt stemme har gitt den til Iselins rekehistorie, sier styreleder i Gullruten Leif Holst Jensen til NRK.no, som sier han tror det kan overraske mange.

- Jeg tror det har en sammenheng med at det er ferskt. Det har nådd et stort publikum og spredt seg veldig i sosiale medier, sier styrelederen.

GULLKORN FRA ÅRETS PARADISE HOTEL:

Gullruten går av stabelen lørdag kveld i Bergen, men årets TV-øyeblikk er altså allerede avslørt.

Det er TV-kanalene selv som har valgt hvilke klipp de ville nominere. I tillegg til TV3s Iselin-klipp, var «Hellstrøm rydder opp hjemme» og avliver myten om at god mat er dyr, nominert. NRK med Kari Sangro Olestad fra «Ingen grenser» når toppen av Snøhetta og «Hurtigruten minutt for minutt» møter dronning Sonja og Kongeskipet Norge, mens TV Norge hadde med klippet der deltakerne i «Alt for Norge» lærer å banne og Radio Taxi fra «I kveld med Ylvis».

Vinnis fremføring av «Sommerfugl i Vinterland» under TV 2-programmet «Hver gang vi møtes» og «Golden Goals» elektrosjokkfotball måtte også se seg slått av Iselin.

I fjor vant Viasat4/TV3, med et klipp fra Dansken og Fingern, der sistnevnte henges opp i kroker. Året før var det TVNorge og Tangerudbakken som gikk av med seieren.

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!