(SIDE2): Forholdet mellom originalmedlemmene i Guns N'Roses har i årevis vært svært så betent, og særlig det mellom Axl og Slash har det blitt brukt noen spaltemeter på.

Mens Axl fremdeles er en rose, har Slash i stedet drevet på med egne prosjekter og som gitarist for en rekke kjente artister, som Ozzy og Fergie.

Axl og Guns sitt management har gjort det de kan for å distansere seg fra den tidligere lineup'en - blant annet ved å nekte Guns-fans å komme inn på konserter på England-turneen, dersom de har t-skjorte med Slash-motiv på seg.

De som tok av seg skjorta, skal ha fått lov å komme inn på konserten, skriver nme.com, som også har fått bekreftet historien fra O2-arenaens sikkerhetsfolk.

- Vi ble fortalt av managementet at ingen med Slash t-skjorte fikk lov å komme inn på området. Vi ba de som hadde slike T-skjorter på seg om å ta dem av, eller snu i døra, sier en vakt til nme.com.

Blant de som måtte ta av seg, var 18 år gamle James Revell. Han kom ifølge med lillebroren, på fredagens konsert.

- Jeg ble sint, for jeg følte at min rett til å gå med hva jeg vil ble tatt fra meg. Men jeg var sammen med lillebror og derfor ble jeg ikke sint og gjorde som de sa, jeg ville ikke ødelegge for han.

Merkelige kleskoder for inngang på konserter er ikke det eneste som irriterer Guns N'Roses-fansen. De siste årene har bandet fått rykte på seg for å stille på scenen flere timer etter oppsatt tid. Det opplevde også Revell, som kun fikk med seg tre av låtene, ettersom bandet ikke dukket opp før godt over en timer for sent.

- Jeg tror ikke Axl Rose verdsetter fansen sin, eller noen for den saks skyld. Han burde bli voksen og slutte å oppføre seg som en drittunge.

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!