Gå til sidens hovedinnhold

Slutt for Jakten-paret

Stor TV-forelskelse til tross, nå har de gått hver sin vei.

(SIDE2): De fylte TV-skjermen med gryende forelskelse før jul i fjor, men Guro Huseby (28) og Svein Are Trollsås (31) har nå valgt å gå hver til sitt.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Udramatisk
Til seher.no sier Guro at det ferske bruddet var helt udramatisk og at det var gjennomtenkt fra dem begge to.

Ifølge TV-bonden er årsaken til bruddet at de ikke klarte å videreutvikle forholdet.

- Vi følte begge vi ikke klarte å lande den neste fasen forholdet skulle inn i. Vi ser tilbake på opplevelsen «Jakten på kjærligheten» med glede og som en flott erfaring. Vi har også private gode minner som vi setter pris på, og vi er fortsatt gode venner, sier hun til nettstedet.

Bodde hver for seg
«Jakten på kjærligheten»-paret har bodd hver for seg siden de ble kjærester i høst, hun i Oslo og han i Sandefjord. De to hadde ikke, som det andre «Jakten»-paret Silje Stensland (29) og Andreas Gran (24), konkrete planer om å flytte sammen, men de snakket om både gård og drøm om barn i fremtiden. Slik skulle det allikevel ikke gå for Guro og Svein Are.

Til Side2 tidligere i år fortalte Guro at hun og Svein Are forsøkte å se hverandre så mye sammen som mulig og at presset fra medias side har vært stille siden i vinter.

- Vi oppdaget at vi hadde snakket mer om forholdet vårt i media enn med hverandre, sa hun den gang.

Les mer her:Fortsatt like forelsket?

Ingen bombe
Det er ikke uvanlig at TV-romanser tar slutt. For noen uker siden gikk Ungkaren-paret Natalia Davadi og Stig Kjos fra hverandre, og vi har sett stormende forelsker på TV i realityform ta slutt mang en gang.

Familieterapeut Lars Fengsrud sa til Side2 i fjor at deltakere som velger å bli med på et slike program, må gå inn med et åpent sinn.

- Å være med i et slikt program har både positive og negative effekter på et forhold, men jeg regner med at deltakerne er bevisste på hva de har begitt seg ut på, sier han.

Les også:- TV-romanse kan bli nedtur

Ny runde
«Jakten på kjærligheten» en av sjekkeprogrammene som har ført folk sammen - og som har holdt sammen.

Les også:Giftet seg, brøt opp, fikk barn

TV 2 er allerede klar med en sjette sesong av realityserien og 8.mai presenteres de nye TV-bøndene for potensielle friere.

Reklame

Disse grillpakkene gir en fantastisk smak på maten

Kommentarer til denne saken