Gå til sidens hovedinnhold

- Flere menn i trikot enn MGP

Bjørgen på dop og fine damer i hoppet? Komikerduo vil gjøre VM-låta mer folkelig. Hør den her.

(SIDE2:) Komikerduo Gustav Nilsen og Paul Håvard Østby har ledet humorinnslagene under morgenstunden på P4 siden i høst.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Nå har de tatt utfordringen med å lage en alternativ VM-låt der Marit Bjørgens astmamedisin, Petter Northugs sportslige holdning og Russland og Finlands dopbeslag står sentralt.

Utfordrer Maria
Ingen skal få stoppe jenter fra å hoppe. Jentene i bakken sprer beina veldig godt, synger Gustav Nilsen på låta «Gull i grønne skoger». Låta er en folkelig utfordrer til Maria Mittets «Glorious».

- Vi synes en VM-låt skal ha litt mer trøkk og by på allsang. Det skal ljome litt. sier Nilsen til Side2.

Han kaller låten «rett på sak», og det kan man vel si med en setning om hoppjentene at «jentene i bakken sprer beina veldig godt».

Vil hedre
- Hoppjentene ja. Det er jo en tullelåt, vi håper og tipper at de tar det med humor. Alle vet jo at Marit Bjørgens astmamedisin er lovlig, sier Gustav Nilsen. Som sier de også kjenner sportssjef Åge Skinstad og er spent på at han skal høre låten.

Nå håper komikerduoen at låten skal bli en gjenganger på P4.

- Paul er veldig opptatt av VM, min interesse er litt mer som mannen i gatas. Men vi vil jo gjerne hedre folk som skal til pers, sier Nilsen.

HØR DEN ALTERNATIVE VM-LÅTEN HER

HTML EMBED
Reklame

Slik sparte Charlotte 15.000 kroner på billånet

Kommentarer til denne saken