Gå til sidens hovedinnhold

- Gutta krøyp nesten hjem

VALLHALL (vif-fotball.no): Vålerenga har gjennomført en tøff treningsuke etter den skuffende bortekampen mot Rosenborg.

De spillerne som ikke har vært borte på landslagsoppdrag denne uka har fått kjørt seg på Valle.

- Det har vært ei uke med fire mann på A-landslaget, tre på U19-landslaget og Luton Shelton borte med Jamaica. De som har vært hjemme har gjort en god treningsuke, en fysisk tøff uke. Om de ikke krøyp hjem, var de i alle fall kjørt og slitne torsdag ettermiddag. Vi hadde to treninger både onsdag og torsdag, sier hovedtrener Tor Ole Skullerud til vif-fotball.no.

- Det har vært meninga å få blåst ut litt og jobbe med det fysiske, og det føler vi at vi har fått gjort.

Bortekampen mot Rosenborg endte med null poeng, i en kamp Vålerenga tidvis ble rundspilt.

- Det var mye skuffelse hos oss etter Rosenborg-kampen, da var vi langt nede. Det skyldes to ting. Det ende er at Rosenborg var veldig gode og vi gikk av etter 1.omgang med følelsen at vi ble overkjørt. Det er aldri noe særlig å oppleve, forklarer Skullerud.

- Vi var også skuffet over hvordan vi oppførte oss som lag og hvordan noen enkeltspillere spilte. Man blir prega av å ikke vinne kamper, men det går ikke an å bruke for lang tid på å svelge skuffelsen. Som lag må vi stille om raskt og prøve på nytt. Det har vi gjort denne uka, og det skal vi gjøre framover også, uansett. Det er også viktig å ta tak i de tinga som vi mener er avgjørende for å få snudd den situasjonen vi har kommet i. Det har vi brukt og det skal vi bruke tid på.

Viktig gjennomkjøring
Vålerenga møter Sandefjord til treningskamp tirsdag, før byderbyet mot Lyn neste mandag.

- Gutta hadde fri nå i helga, også starter vi opp igjen på mandag med å legge opp et løp inn mot Sandefjord-kampen.

- Den kampen er bra for oss i forhold til å få en gjennomkjøring før det står om poeng igjen. Vi skal bruke den kampen til å jobbe litt med ting vi ikke har vært fornøyde med, og forsterke ting vi er fornøyde med.

Med seks seriekamper uten seier, kan også Vålerenga trenge en liten opptur før Lyn er motstander på Ullevaal.

- Det er klart det kan være en god mulighet til å skaffe oss litt selvtillitt også, med et godt resultat. Men det viktigste for oss blir å få til de tinga vi ønsker å få til. Vi har satt fokus på noen områder vi ønsker å forbedre før disse to ukene, og ønsker å se det i kamp.

- Etter Sandefjord-kampen skal vi få de som har vært borte inn i rytmen igjen og forberede oss veldig godt til Lyn-kampen. Det er en stor kamp som vi gleder oss veldig til. Der må vi virkelig brette opp arma og vise at vi har ekstremt lyst til å slå Lyn. Det er altfor lenge siden vi vant en kamp i Tippeligaen og vi trenger en seier nå, ingen tvil om det, avslutter Skullerud.

Reklame

Ekstremt høy strømpris – slik kutter du regningen

Kommentarer til denne saken