(BIIPMAG): Les hvorfor så mange gutter er utro om sommeren.

Utroskap
De aller fleste av oss nyter solvarmen, hyggelige venner på besøk og grilling på terrassen, men det er visse ting du ikke må glemme. Sommeren er nemlig tiden hvor de fleste utroskap oppstår.

Triks og tips
Selv om mange jenter går bak ryggen på partneren sin, så er det gutta som streifer mest rundt i terrenget. Selvfølgelig er ikke alle likedan, men vi forklarer deg hvorfor det kan skje, samtidig gir vi deg triksene til å gjennomskue partneren din.

Derfor er de utro:

Husker du følelsen av hvordan det var å være et barn om sommeren? Ingen skole, frihet og kun morsomme ting. Vel, det tankesettet sitter fortsatt igjen hos mange gutter. Mange mener at utroskap er helt greit, så lenge det varme været har dukket fram. I tillegg deler mange gutter den samme filosofien om at en sommerflørt er helt normalt.

Mennesker er også mye mer sosiale om sommeren. Med en gang vi får føle litt sol på kroppen, så blir vi mer glade og går på flere sosiale arrangementer. Dette kan medføre til at gutta flørter mer og kan velge blant et stort utvalg med jenter, og dessverre er sjansen for utroskap mye større.

Tegn som tyder på at fyren din er utro:

Vær oppmerksom hvis han ikke inviterer deg med på et jobbarrangement hvor andre kollegaer er til stede. Ved og ikke å invitere deg, kan det hende at han ikke vil at de andre skal vite at du er hans kjæreste, slik at han kan flørte med noen andre.

Selv om det er normalt for en gutt å titte på en kvinne i et sekund eller to mens du står rett ved siden av ham, så vær bekymret hvis han tar mer enn en rask titt. Kikker han for lenge på en dame, kan det tyde på at han er villig til å være utro og er åpen for andre muligheter.

Et annet rødt flagg er hvis han ønsker å dra på en guttetur og dermed ikke får tid til å være sammen med deg. Det kan enten bety at han faktisk kun ønsker litt tid sammen med vennene sine, eller så planlegger han å flørte rundt på byen der ingen kan gjenkjenne ham.

Vær også obs hvis han begynner å bry seg mer om sin egen kropp. Hvis han blir avhengig av å løfte vekter og vokse ryggen, kan det hende at han gjør det for å imponere jenter.

Når skaden har skjedd:
Men hva gjør man hvis partneren har vært utro?

Vi gir deg noen spørsmål med svar som kan hjelpe deg på veien.

Var det et engangstilfelle eller noe mer?
Ikke glem at uansett så har fyren din vært utro og ikke respektert forholdet deres. Men det kan være enda vanskeligere å legge det bak seg hvis det hele varte over lengre tid, sammenlignet med kun en «one night stand».

Hadde han sex med henne eller rotet de bare?
Klining på en fest er nok mer tilgivelig enn å ha sex med en annen.

Hadde dere et lukket forhold?
Hvis dere ikke snakket om å være et monogamt par, eller dere har vært sammen over lengre tid, så kan det faktisk hende at gutten ikke trodde han var utro.

Forsto han hvor galt det var?
Du må være 100 prosent sikker på at han virkelig skjønner hva han har gjort. Et stakkarslig unnskyldning dekker ikke over de smertene han har gitt deg.

Er han villig til å gjøre ting riktig?
Det forteller mye om en person hvis han virkelig mener at det aldri kommer til å skje igjen, og ikke ønsker å miste deg. Men hvis han ikke vil snakke om det som skjedde, da er det et dårlig tegn.

Har forholdet ellers vært greit?
Hvis dere virkelig har det gøy sammen, du føler at han respekterer deg og du mener at han er en god person som begikk en dum feil, så er det kanskje greit å tilgi ham. Hvis det alltid har vært noen problemer i forholdet, da er det kanskje på tide å komme seg videre i livet.

Kilde:(cosmopolitan.com)

Siste fra BiipMag. no: Gå til forsiden her!