(SIDE2): Når Lindex presenterer sin nye vårkolleksjon, gjøres det med den talentfulle skuespilleren og moteikonet Gwyneth Paltrow som modell.

Lindex' vårkampanje preges av en modern preppy-look. Kampanjen er inspirert av en sporty og avslappet livsstilen, som har sin opprinnelse fra amerikanske østkystperler som Long Island og Hamptons, samtidig som den inneholder en skandinavisk innflytelse.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Når Gwyneth ikke bærer vakre kjoler på den røde løperen, er det striper og «casual chic» som gjelder. Valget om å bruke henne som modell var enkel ettersom hun nærmest er synonym med den moderne preppystilen.

- Jeg liker klærne kjempegodt! Jeg ønsker ikke å representere et merke som jeg ikke ville gått i selv. Jeg elsker genseren og shortsen jeg ble fotografert i, det samme med chinosen og dressjakken – det er sånne klær jeg går i hver dag. Og jeg elsker striper, jeg bruker striper nesten daglig, sier Gwyneth Paltrow om kolleksjonen.

Kolleksjonen som Gwyneth viser frem inkluderer nøkkelplagg som klubblazer, Oxford-skjorter, chinos og flettestrikkede gensere får det lille ekstra med hjelp av paljetter, gullknapper og uventede fargekombinasjoner.

De klassiske stripene kombineres med vårens nye, sterke farger som oransje og gressgrønt. Mønsterbildet er stripete, rutete og småprikkete.

Looken utfylles med tilbehør som canvasvesker, espadriller og smykker som bidrar til en inspirerende styling.

Se kolleksjonen og intervju her:

HTML EMBED