(SIDE2): Presset i Hollywood har ført til at kjendisene nå søker nye, og mer avanserte metoder for å se ung og frisk ut.

Få siste nytt fra Side2.no: Klikk her!

Tidligere var det relativt enkelt å se hvilke av kjendisene som hadde lagt seg under kniven, og hvilke som lot seg elde naturlig.

Metodene som benyttes nå derimot, gjør det nesten umulig for et utrent øye, å oppdage om man har utført en kosmetisk operasjon eller ikke.

- Jeg kan se hva de har gjort, siden jeg jobber i bransjen, men en vanlig person har ingen anelse, sier den plastiske kirurgen, Daniel Sister, ifølge den svenske avisen Aftonbladet.

DEL DENNE ARTIKKELEN

Nye metoder
Sister har mange superstjerner på kundelisten, og avslører hvilke nye metoder kjendisene benytter seg av for å forbedre utseende sitt.

Skånsomme peelinger, laserbehandlinger og en ny type fillers, som er så myke og diskret, at de kan sprøytes inn rett under huden uten å gjøre ansiktet stivt og oppblåst, er blant de nye teknikkene.

Det finnes nå et tyvtalls ulike fillere på markedet, og injeksjonsteknikkene har blitt langt mer avanserte enn de var tidligere.

Det har også kommet en ny måte å bruke Botox på, slik at man unngår at ansiktet blir stivt og uttrykksløst.

Naturlig forbedring
En av fordelene med de nye metodene, er ifølge eksperten, at de ikke får deg til å se unaturlige bra ut. Behandlingene skal gi utseendet et ungt, friskt og strålende preg - og man unngår det falske preget, som tidligere var forbundet med mange skjønnhetoperasjoner.

Ifølge den plastiske kirurgen skal Gwyneth Paltrow være et bra eksempel på hvordan de nye kosmetiske metodene forbedrer utseende på en diskret måte. Hun har nemlig oppdaget at den 37 år gamle skuespilleren har en jevnere hud nå, enn hun hadde for fem år siden.

Drakulabehandling
Også Victoria Beckham (36) skal ifølge eksperten ha utført noen kosmetiske forbedringer, og det er drakulabehandlingen den populære fotballfruen skal ha testet.

I denne behandlingen benytter man sitt eget blod, beriker det med vitaminer og aminosyrer, før man injiserer det tilbake i ansiktet. Behandlingen skal stimulere hudens egen reparasjon, og gjøre ansiktet glattere.

Kanskje noe mer overraskende, skal til og med Angelina Jolie ha forbedret utseendet sitt, ifølge eksperten.

- Hun har injeksjert fillers på en diskret måte, hennes lege er veldig nøye, påstår Sister.