(SIDE2): Det er enkelte ting man ikke kan unngå mens man er på treningssenteret. Det lukter alltid innestengt svette, og det er alltid en fyr som bestemmer seg for å bruke akkurat den maskinen du skulle bruke, akkurat da du skulle brukt den.

Enkelte ting kunne vi likevel virkelig vært foruten. Ved hjelp av litt research fant vi nemlig ut at det er enkelte pinlige hendelser som skjer litt oftere enn andre.

1. Øyekontakt ved hoftemaskinen

Du vet den maskinen hvor du setter deg ned, og bruker de to platene mellom beina til å presse utover? Vel, det å få øyekontakt med en tilfeldig fyr på treningssenteret mens du sitter vidåpen med beina, og med et intenst blikk, kan fort bli ganske pinlig. Spesielt om du blir sittende å stirre en stund uten å være klar over hva du gjør.

2. Skulende på grynteren

Det er alltid noen som grynter, peser og stønner litt høyere enn resten av treningssenterets medlemmer. Ofte er det fristende å stirre litt dømmende i vedkommendes retning, men ikke fullt like morsomt om han ser at du stirrer.

3. Svettemerker

Én ting er svettemerkene på klærne dine, de viser bare at du har gjort en helsikes bra jobb i dag. En annen ting er svettemerkene som blir igjen på maskinene, for eksempel etter at du har sittet noen minutter på en treningsbenk. Husk derfor alltid å ha med deg et eget lite håndkle, så slipper du å stå der rød i toppen når han kjekke personlige treneren kommer bort for å se hvordan det står til.

4. Nysgjerrig truse på tredemølla

Det er sjelden en god idé å dra på treningssenteret med en g-streng. Det lærer man kjapt etter noen minutter på tredemølla, hvor du febrilsk prøver å fiske den ut fra rumpesprekken, uten at noen legger merke til det.

5. Stinkende nabo

Plutselig er det noe som lukter så utrolig vondt, men i det øyeblikket du innser at det er vedkommende på tredemølla ved siden av deg, så er det allerede for sent. Det ville tross alt vært frekt å flytte seg nå. Du får bare bite tennene sammen, og løpe løpet ut.

6. Ellipsemaskinen skifter tempo

Du står der og tråkker av gårde med tunge og sterke steg, før ellipsemaskinen plutselig skifter trykk og tempo, og du blir stående å spinne rundt i en vanvittig fart. Man blir aldri forberedt på intervallprogrammeringene til maskinene.

7. Pinlige svettemerker

Okei, så sa vi at svettemerker på klærne ikke var verdens undergang i sta, men når de legger seg på strategiske steder er de kanskje litt krise likevel. Hvem vil egentlig ha store svetteflekker mellom beina?

8. Møte bekjente

Det er merkelig hvordan vi alltid stopper for å slå av en liten prat når man møter noen man kjenner, selv om man egentlig ikke vil. Det er ingen som er interessert i å prate om hva venninna di gjorde i går, mens man står og svetter på tredemølla. Gå høflig forbi, og la sladderen vente til senere.